Josse - Mitt liv och mina tankar

Underbart:D

Publicerad 2012-02-28 16:58:27 i Allmänt,

Underbart väder idag. Blir så otroligt lycklig av solen och värmen ute. Sen får jag lite extra vårkänslor när man hör motorcyklarna som kommer titt som tätt förbi här hemma. Känns som det är på väg åt rätt håll nu iaf. Har sopat lite ute på balkongen idag. Det var rätt mycket hundhår. I morgon blir det nog lite mer grejande därute om det är lika fint väder. Vill ha stolar och bord så man kan sitta därute och dricka kaffe. Men det får nog vänta till slutet av mars iaf. Har börjat fundera på vad man ska hitta på under sommaren också. Håkan åker nog till Norge ett par veckor på mc-semester så jag blir själv. Riktigt tråkigt faktiskt för min del, men kul för han.

Har inte gjort någonting hittills idag känns det som. Promenader i solen med min lilla älskling och sen har jag bara slappat. I morgon ska det städas här hemma. Det behövs verkligen nu.

Vill att sommaren ska komma nu.... Blev lite deprimerad igår av att det kom så mycket snö. Men det rättade till sig ganska snabbt idag. Nästan ingen snö eller is alls kvar ju. Riktigt skönt:D

Nu ska jag sätta mig på balkongen igen och dricka upp mitt kaffe:D

Hahahaha!!!!

Publicerad 2012-02-26 03:56:40 i Allmänt,

Efter att legat hemma hela dagen i torsdags och varit sjuk, så tog jag med mig min sambo in till stan i fredags. Gick runt och kikade efter nya solglasögon till honom, då hunden har tuggat i sönder även hans RayBan glasögon. Hittade vl inga som han ville ha direkt. Var även in till min optiker så han fick beställa nya linser till mig och jag fick äntligen hitta ett par nya glasögon. Kommer tyvärr ta några veckor innan de är klara pga en maskin som är trasig och det skulle ta tid innan nån kunde komma och serva den. Men jag har ju mina linser än så länge:D
på kvällen hämtade vi upp Alex och Becca och åkte ner till min Becca för lite festande. Jag var nykter men alla andra drack. Vi satt och pratade och de spelade Sanning eller konsekvens. Hade riktigt roligt åt dem. Håkan var också med och spelade. Fick reda på mycket roliga saker:D haha! Efter spelet åkte vi alla in till stan och Harrys. Hade riktigt trevligt där också:D

Idag har jag legat hemma och mått som alla de som drack igår borde ha mått. Ingen ork överhuvudtaget. Nu på kvällen var jag och Håkan och handlade. Sen fick vi besök av min Becca, David och Alex. Så vi spelade lite BlackJack och pratade:D Mycket trevligt.

I morgon blir det plugg och ska nog se om jag kan göra något åt extrarummet och all tvätt som ligger därinne. Tycker det har försvunnit rätt mycket kläder för mig. Men insåg förut att nästan hela sängen i extrarummet är full i kläder. Hahaha!!

Nu ska jag sova natten:D

Natti

Grattis eller nått:/

Publicerad 2012-02-23 22:28:01 i Allmänt,

Kul start på mitt 24:de år. Började med att kräkas i morse sen har dagen fortsatt vara tråkig. Mått och mår dåligt som jag vet inte vad. Riktigt tråkigt. Hade planerat att greja lite här hemma, plugga och kanske en tur ut till hundrastgården. Men det sket sig rätt mycket. Har spenderat hela dagen i sängen tittandes på film och tv. riktigt tråkigt. Blir så otroligt rastlös, men när jag går upp så mår jag sämre. Hoppas att det är bättre tills i morgon bara. Har planerat en dag med min sambo och på kvällen ska jag hämta Rebecca och Casper och åka ut till pets och handla. Det ser jag fram emot.

Gårdagen var helt underbar. Storstädade i hela lägenheten. Till och med hallen därnere blev ordentligt städad. Riktigt skönt. Så nu ska det köpas målarfärg så vi kan måla nångång. Tack så jättemycket till min pärla Caroline för all hjälp igår<3 Du var helt underbar:D
Igår på kvällen blev jag grattad av familj och vänner. Mycket trevligt måste jag säga.
Hade en underbar födelsedag:D

Nu ska jag återgå till mitt självömkande och min filmtittande:D
Dröjer nog inte länge innan jag somnar så säger natti redan nu:D

21/2

Publicerad 2012-02-21 23:25:51 i Allmänt,

Bara 45 minuter kvar (i skrivande stund) tills jag fyller 23:D I morgon blir det städning, tvättning och sen lite kalas på kvällen också. Rolig födelsedag? Nej, men kanske en produktiv en iallafall.

Idag har det inte hänt mycket. Tvättat lite och vart och handlat inför i morgon. Annars har det varit en lugn dag. Har sträckt mig i låret tre gånger på två dagar så jag kunde knappt gå i morse. Känns fortfarande ganska mycket, men jag kan iaf gå nu.

Jag måste även få skriva av mig lite efter ett mindre bråk idag. Förstår inte varför det ska vara så svårt att förstå att jag inte har tid för att göra andra saker än de jag redan planerat på min födelsedag. Jag vill inte vara elak mot någon men jag vill inte heller få dåligt samvete för att jag inte kan hjälpa till. På min födelsedag har jag väl ändå rätten att planera saker som jag vill göra och saker som jag måste göra. Jag hade redan planerat vad jag skulle göra och ändå får jag skit för att jag inte kan hjälpa någon annan med något som jag inte tagit på mig att göra. Det var ett mycket onödigt bråk egentligen, men tydligen har människan svårt att ta ett nej. Jag tar inte på mig saker som jag inte vet om jag hinner med just för att underlätta för människan. Jag vill inte komma i sista sekund och säga att jag inte hinner för att jag har massor av annat att göra. Jag vill inte heller stressa med de saker jag ska göra. Det är ändå min födelsedag. Enda dagen på året jag kan få göra saker för min egna skull. Nej, då är jag en dålig människa för att jag inte hjälper till. Jag blir så arg, ledsen och frustrerad över såna här saker. Jag vill hjälpa till så mycket jag kan, men när jag säger att jag inte har tid så har jag inte tid. Svårt att förstå detta?

Nu har jag skrivit av mig lite, så nu ska jag gå och hänga tvätt och sen gå och lägga mig tror jag:D

Nattinatt

Funderar

Publicerad 2012-02-20 21:18:46 i Allmänt,

Funderar lite på vad jag ska hitta på på min födelsedag och till helgen. Har inga som helst idéer faktiskt. Är så tråkigt att fylla år ett par dagar innan lön också.

Har iaf haft en otroligt bra helg. Känner mig ganska tom just nu, men det beror nog på att jag stressat ganska mycket på sistone och nu kan jag äntligen slappna av. Mamma och Baily åkte hem i morse så det blev lite tomt här hemma också. Tror att Texas saknar Baily ganska mycket. Men förhoppningsvis dröjer det inte så länge innan de kommer tillbaka:D

Nu ska jag fortsätta titta på 2½ män och sen äta:D

Tankar

Publicerad 2012-02-18 13:52:47 i Allmänt,

Har tänkt lite på sistone på människor som utnyttjar andra. Finns nog många som tror att jag utnyttjar Håkan. Att enda anledningen till att vi är tillsammans är för att han betalar allt. Detta stämmer inte. Människor som utnyttjar någon annan är något av det värsta jag vet. Speciellt när man utnyttjar och ger en falskt tro på att man faktiskt älskar människan. När man älskar en människa så kan man se förbi alla små egenheter och man ha överseende med alla bråk som kan uppstå. En människa man älskar är värd att kämpa för. Man behöver inte klaga på allt som den gör fel, för någonstans vet den nog oftast om att den gör fel. Jag älskar min sambo mest i hela världen och visst har jag haft väldigt tur med att han har betalat allt. Men hur bra har jag mått av det? Inget bra alls. Det har varit en konstant stress för mig att veta att jag inte haft egna pengar. Jag har fått fråga snällt om jag velat ha nya skor eller en ny vinterjacka. Det är inte en rolig situation.

En människa som utnyttjar även efter det är slut mellan dem och inger ett falskt hopp om att det skulle kunna bli de igen är nog något av det falskaste som finns. Även om den personen inte tror att den utnyttjat så gör den det omedvetet. Och självklart så personen som blir utnyttjad gör allt för att det finns hopp för att det skulle kunna bli dem igen. Man gör vad som helst för människan man älskar.

Jag avskyr människor som utnyttjar andra för något som bara gynnar dem själva. Det är riktigt illa!

Jag hoppas att människan som detta handlar förstår att det är riktad till den och att den förstår vad illa den har gjort människor som finns i dennes omgivning.

Jag vet att man brukar säga "ta en titt på dig själv och ditt egna liv innan du kommenterar andras". Detta är precis vad jag har gjort och jag inser att jag kanske inte alltid gjort de rätta valen, men jag har aldrig skadat någon jag älskar allvarligt. Jag har aldrig varit falsk med vad jag tycker och tänker. Och jag har definitivt aldrig utnyttjat en människa på ett sätt som kan skada den i slutet.

Jag vet vad jag tycker och jag står för vad jag säger och skriver!

Fredag!!!!

Publicerad 2012-02-18 00:49:38 i Allmänt,

Äntligen kom fredagen och helgen står för dörren. Inte för att jag har planerat något speciellt, men jag får ju ha min älskling här hemma:D Mamma kom hit igårkväll och i morse körde jag henne till tåget till Stockholm. I morgon kommer både hon och Carro hem igen:D Har vart och handlat ingredienser till smörgåstårtorna idag också. Och hann även med en tur till hundrastgården i det underbara vädret. Efter hundrastgården åkte jag och Becca hem till Alex och David och drack kaffe och pratade en stund. Nu på kvällen har vi lagat mat här hemma och haft Becca och hennes David på lite fredagsmys med tacos och massa prat. Kvällen avslutades i soffan med lite tv-tittande.

I morgon ska jag plugga och sen göra smörgåstårtorna, som ska stå och dra sig över natten. Sen vet jag inte vad det blir. Ska nog hämta mamma och Carro vid tåget på eftermiddagen också:D

Nu ska jag ta med mig datorn in i sängen och kolla på film. Kommer nog inte dröja innan jag sover så gott:D

Natti natti

Äntligen!!!

Publicerad 2012-02-16 22:39:24 i Allmänt,

Äntligen klar med kursen. Betyget blev G. Men min lärare skrev faktiskt att om jag hade haft mera tid så hade jag kunnat fått ett högre betyg. Hon tyckte att jag har den potentialen. Lite b känns det ju, men jag är glad för att jag faktiskt blivit klar med kursen i tid och att jag fått ett betyg i den. Hade känts ännu mer b om jag hade gått IG i kursen efter allt arbete jag ändå lagt ner nu. Men allt som allt så känns det bra att den kursen är klar med ett betyg. Nu ska jag ta tag i alla andra kurser jag har. Först och främst är det samhällskunskapsprovet som ska göras. Det blir på måndag. Sen ska jag börja med religionen och en annan kurs som jag inte behövde ha bok till. Nästa fredag ska jag köpa de resterande böckerna som behövs.

Nu sitter jag och väntar på att mamma ska dyka upp. Väntar även på Becca och Bumling.

I morgon blir det att köra Carro och mamma till tåget, eller jag fattade inte om jag skulle köra dem eller inte. Men jag ska vinka av dem iaf. Sen blir det att åka och simma eller träna. Har inte bestämt mig för vilket än. Sen ska jag med Becca och David och handla ingredienser till smörgåstårtorna till mamma och Beccas födelsedag på söndag. SEN tror jag faktiskt att jag ska ta med mig mina vovvar ut till hundrastgården om det är fint väder. De behöver nog få busa av sig lite. Längesen vi var där nu och jag vågar inte ha dem lösa på något annat ställe.


Nu ska jag mysa ner mig i soffan igen. Men först ska jag tända lite ljus så det blir lite mysfaktor:D

Nattinatti

yeayyy!!!:D:D:D

Publicerad 2012-02-16 16:54:22 i Allmänt,

Godkänd i alla uppgifter på engelskan, förutom en som jag fick VG i:D Det lönr sig med hårt arbete och lite stress faktiskt. Men jag har lärt mig min läxa nu. Inget mer slarv och göra sakerna i sista sekund. Nu ska det bli ordning och reda på torpet. Väntar på betyget nu bara. Vilket jag utgår från att det blir G. Men det är bättre än IG iaf:D

Nu ska jag mysa lite i soffan. Efter en timmes promenad med vovvarna så fryser jag ganska mycket. Så tvn och filten är redo för mig:D

saknar:(

Publicerad 2012-02-16 01:10:50 i Allmänt,

Kom på tidigare idag att idag är det 6 år sedan farmor gick bort. Saknar henne och farfar otroligt mycket in emellanåt. Har minnen från när jag var typ 6 år och vaknade tidigt på morgonen en sommar. Istället för att gå och äta frukost gick jag och hoppade upp på räcket vid entrén och satte mig. Där kunde jag sitta länge. Just den gången hade jag bara nattlinne på mig. Konstigt att man kommer ihåg vissa småsaker. Jag kommer även ihåg en dag när jag hade varit med farmor till hörselfrämjandet(?) och tror att vi var där och stöpte ljus, så förmodligen var det ganska nära jul. Vi satt i bilen påväg hem och helt plötsligt trillar en kasse med mjölk, som vi hade stannat på vägen och köpt, ner på golvet bakom farmor. Det gick hål på mjölkpaketet så det var mjölk på nästan hela golvet. Haha!

Jag tänker nog mer på människor i min närhet som gått bort på det datum de gått bort. Tänker självklart på dem ganska ofta annars också, men det blir nog lite mer på årsdagen av deras död.

Har iallafall varit ut till gravarna idag och tänt ljus. Tror att genom att man gör det ibland så får man tänka på människorna lite mer.

Min famor och farfar betydde, och betyder fortfarande, väldigt mycket för mig. Saknar dem otroligt mycket!

Uttråkad:/

Publicerad 2012-02-15 22:43:01 i Allmänt,

Är riktigt uttråkad. Men jag orkar inte göra något. Har precis tagit mig ett bad och ska laga mat. Orkar inte egentligen men jag har lovat att göra det. Blev inget prov idag. Inställt pga sjukdom. Så då tar vi nya tag på Måndag. Och inte har jag fått något svar på mitt betyg i engelskan heller. Är fortfarande lite besviken på mig själv för att jag var ett poäng från VG på provet igår. Riktigt tråkigt faktiskt. Men det är ju inget att göra åt nu. Nu är det bara att vänta på betyget i kursen. Hatar verkligen att vänta!!! Speciellt nu när jag faktiskt har lämnat in alla uppgifter och klarat provet. Sen behöver jag ju ha betyget ganska fort så jag får pengar från CSN nångång.

Har fått i uppdrag av Becca och David att göra smörgåstårta till Beccas födelsedag. Så det är det jag ska tillbringa min Lördag med. Lite kul faktiskt att bli tillfrågad. Vet inte riktigt än vad det blir på min födelsedag nästa Onsdag. Tror det blir lite "barnkalas" då och kanske en middag nästa Lördag. Vi får se vad det blir:D

Nu ska jag laga mat och sen hämta upp Håkan vid jobbet. Sen ska jag sova tror jag:D

Nattinatti:D

Alla hjärtans dag<3

Publicerad 2012-02-14 22:57:17 i Allmänt,

Alla hjärtans dag är snart slut för dett året. Blev inget speciellt. Städade och lagade mat till min älskling, men annars har dagen bestått av plugg, prov och redovisningar. Har myst i mitt hem hela dagen, förutom alla vovvepromenader. Är trött som busen. Inte konstigt med tanke på att jag satt och pluggade till klockan fem i morse och sen kunde jag inte somna förrän vid halvsju. Vaknade när Håkan ringde vid halv tio. Klockan tio var det meningen att jag skulle gjort det muntliga men min lärare hade glömt bort att det skulle komma elever och göra prov då, så vi senarelade det till klockan två. Istället fick jag göra del ett av engelska provet. Fick 41 poäng av 62 möjliga på det. Så det var inte illa gjort ändå. Del två fick jag 22 av 35 möjliga. Inte illa det heller. Fick G+ på provet:D Yeayy:D Tyvärr var jag bara en poäng ifrån VG:( jaja, inte illa ändå:D Mina inlämningsuppgifter skulle hon kika på i morgon. Troligen får jag nog komplettera någon uppgift till:/ Men jag kan ju alltid hoppas på att jag slipper det;)

I morgon blir det plugg i massor inför samhällskunskapsprovet i morgonkväll. Ska även hinna in till optikern och hitta ett par nya glasögon och beställa nya linser. Det är mycket att göra i morgon också, så därför säger jag natti nu:D

Dags att sätta igång igen

Publicerad 2012-02-14 13:21:12 i Allmänt,

Nu är det dags att sätta igång med pluggandet igen. Fick komplettering på två av uppgifterna och det är de uppgifter jag ska ha muntlig redovisning på. Så lyckades skjuta upp redovisningen till klockan 14 och fick göra del ett på engelskaprovet istället. Efter den muntliga redovisningen är det del 2 av provet som ska göras. Hoppas verkligen att det går bra nu och att jag iaf får godkänt. kan ju hoppas på att jag typ får ett VG på provet, men man ska inte ha för höga förhoppningar heller.

Nu blir det mer plugg:D

Fan vad jag är bra!!

Publicerad 2012-02-14 02:14:31 i Allmänt,

Bara två uppgifter kvar på engelskan och i morgon ska jag ha muntlig presentation för min lärare och även göra engelskaprovet. Sen är jag förhoppningsvis klar med kursen. Bara att hoppas på att jag slipper att komplettera någon uppgift. Och förhoppningsvis ska det gå bra på provet också.
Börjar bli rätt trött nu men jag har inte tid att sov just nu. Synen krånglar som fan för mig också. På onsdag blir det ett besök hos optikern. Linser ska beställas och glasögon ska väljas ut. Klarar mig inte utan glasögonen. Har bara använt dem i 4 månader och ändå är det jobbigt aatt inte ha några. Linserna hjälper inte så mycket när jag läser och skriver så dem är det ingen mening med att använda. Usch! Är riktigt ledsen på hundarna för att de tuggande sönder dem:( Men jag hade ju ändå tänkt att skaffa nya men inte just nu. Har inte riktigt råd med det just nu. Lite andra utgifter som måste betalas egentligen. Tror ju inte att det kan gå på hemförsäkringen. Om inte annat måste jag ändå betala självrisken som kostar säkert lika mycket som glasögonen gör annars. Så det är säkert ingen mening med att ta det på den.

Alla hjärtans dag idag också. Håkan sover ju självklart nu. Frågan är vad jag ska hitta på åt honom i morgon. Inte för att jag tror att han kommer hitta på något till mig men någonting för att visa min uppskattning kanske skulle vara uppskattat. Idéer någon? Blir nog inget jättestort. Antagligen sitter jag med engelskaprovet när han komme rhem från jobbet så städa hinner jag inte riktigt med och matlagningen är nog rätt uteslutet också.
Det är riktigt tråkigt att inte ha några idéer.

Nu ska jag återgå till pluggandet och skriva klart essän om Boston tea party och sen även bokrecensionen. Sen ska jag sova sju kvart i timmen, för det är jag värd efter denna dagen:D

Nattinatti

Måndag igen

Publicerad 2012-02-13 21:13:29 i Allmänt,

Tycker nog att dagarna går lite för fort. Nästa vecka fyller jag 23 och till helgen fyller mamma och Becca år. Tycker inte att jag hinner med hälften av det jag ska gör under dagarna. Även om jag går upp i tid.
I morgon har jag bokat samtal med min engelska lärare och ska nog också göra engelskaprovet. Sen när det är gjort ska jag plugga inför samhällskunskapsprovet på onsdag. Önskar just nu att jag hade mina glasögon. Ser typ ingenting utan dem:( Ett under att jag ser när jag skriver nu. Linserna ser jag ännu sämre med när jag sitter vid datorn eller tvn. Så jag verkligen längtar tills jag får nya glasögon!

Håller just nu på och skriver en essä till engelskan. Fantastiskt tråkigt, men jag vet ju att det kommer kännas bra när det är gjort. Hoppas bara att jag inte har alldeles för många stavfel, men jag ser inte så mycket av det jag skriver. Får nog säga det till min lärare i morgon. Haha, barn skyller på att hunden åt upp deras läxor och jag skyller på att hunden käkade upp mina glasögon. Hahahahahahahah!!!!

Skönt det ska bli att bli klar med engelskakursen. Den tar lite för mycket tid från de andra kurserna. Men nu vet jag ju att jag inte ska slarva så som jag har gjort under hösten. Nu ska det bli bra betyg och jag ska lägga den tiden det tar för att få det. Måste säga att jag är bra korkad ibland. Jag hade ju inte tänkt göra om samma misstag som jag gjorde när jag gick på gymnasiet, men ändå på något sätt så lyckades jag nästan göra samma sak. Men nu har jag lärt mig min läxa. Det är inte lätt att plugga på distans, men man måste ta sig tiden till det.

Nu ska jag fortsätta med min essä och sen ska jag göra klart resten av uppgifterna.
(Ber om ursäkt om det är en massa felstavningar!)

Myshelg

Publicerad 2012-02-13 00:10:17 i Allmänt,

Har vart en riktig myshelg. Fredagen var Becca och Atos här och drack kaffe och Becca passade även på att låna tvättmaskinen. Sen åkte vi ner till Pilles garage och drack varm choklad och lämnade av Håkan, som skulle med på rallyt. Blev tyvärr inte så otroligt mycket rally för dem, för de kom dit ganska sent. Jag och Becca åkte hem till dem och käkade med David och sen åkte vi till Alex och David och drack lite kaffe.
I går var jag och Håkan ner till stan och kollade när rallybilarna kom till stan, sen åkte vi hem till Daniel och Sofie. Men där var vi i typ 10 minuter innan de skulle ner på stan och krogen. De lyckades få med sig Håkan så jag blev själv.
Idag har vi vart och köpt mer hundmat och sen var vi ner till torget och kollade på "målfesten". Mycket kallt, men trevligt. Nu har jag tagit mig ett bad och gjort klart lite skolarbeten så nu tänkte jag faktiskt gå och lägga mig. Är ganska trött efter helgen. Och har ingen aning om varför.

I morgon blir det plugg och kanske lite tvättning. Måste in till optikern under veckan också. Det var två vovvar som tyckte att jag inte behövde mina glasögon längre, så de tuggade sönder dem igår. Som tur är så har jag ju mina linser nu. Men känner ändå att glasögon är ett måste. Lite skönt att kunna använda dem på kvällarna när jag sitter vid datorn eller läser innan jag ska sova.  Förhoppningsvis kanske hemförsäkringen täcker det. Hade ändå tänkt att köpa mig ett par nya lite längre fram, men tydligen tyckte vovvarna att det var dags nu.

Nu säger vi natti härifrån:D

Till min familj!

Publicerad 2012-02-09 23:56:54 i Allmänt,

Detta inlägget vill jag tillägna min famlj som jag älskar så otroligt mycket. Även om vi kanske inte träffas så ofta hela familjen så finns vi alltid där för varandra, oavsett vad det gäller. Jag har en ganska stor familj med syskon, mamma, pappa, faster m familj och självklart min egna "lilla familj" med Håkan och Texas. Älskar er alla otroligt mycket! Vi kanske inte är den "perfekta" familjen men som sagt, vi finns här för varandra när det behövs! Vi syskon känns det ibland som att vi är mer vänner än systrar. Även om vi bråkar och håller på så känns det mer som att vi är bästa vänner. Vi har en sån bra relation. Vi kan umgås med varandra på ett sätt som många syskon inte kan. Även om det skiljer lite på ålder så funkar vi oftast bra ihop. Att jag skriver oftast är för att självklart, som alla andra syskon, så bråka vi med. Vi har inte alltid samma åsikter och vi kommer inte alltid överens. Men vi börjar faktiskt bli såpass vuxna att vi kan förbise vissa beteenden hos varandra. Visst tröttnar på varandra också, men det gör man med sina vänner också. Vi behöver inte umgås eller prata med varandra varje dag, men vi är lika bra vänner för det.

Jag älskar min familj så otroligt mycket och jag är så tacksam för att jag har er!


Nu har jag fått skriva av mig lite bra saker också:D
Nu tror jag att jag ska ta mina vovvar och bädda ner mig och sova sju kvart i timmen:D

Nattinatti allahopa:D

Blir så arg!!

Publicerad 2012-02-09 18:36:36 i Allmänt,

Fattar inte att man alltid ska bli indragen i sånt man inte har något med att göra. Och sen att personen som börjar inte kan ta konsekvenserna av vad den startat. Blir så otroligt irriterad på människor som inte fattar!! Drar man in mig i något som jag säger att jag inte har och inte vill ha något med att göra så får man ta konsekvenserna. Så enkelt är det. Jag tänker däremot inte hänga ut människan här eller på facebook, just för att jag anser mig vara en ganska mogen människa. Jag behöver inte skriva nedlåtande saker om den som jag bråkar med. Just för att jag vet att det blir inte bättre och jag vill ha min rygg fri. Jag brydde mig inte om när människan skrev otroligt mycket elaka saker om min syster, just för att jag hade ingenting med saken att göra. Men när jag kommenterar på min systers status att hon kanske skulle ta tillbaka lite fler saker som hon lånat ut till den berörda männinskan, då har jag tydligen lagt mig i och diskuterat den berörda med min syster. Det har inte ens fallit mig in att diskutera människan. Så stor del av mitt liv har hon inte. Nej, men då skickar vi sms och avslutar vänskapen för något som jag skulle ha gjort. Fattar inte vart problemet ligger när det enda jag gjorde var att be min syster be personen att lämna tillbaka saker som hon lånat som inte enbart tillhör Becca. Det är något som tillhör vår familj. Det enda jag ville var att påminna Becca att personen hade de sakerna också. Jisses! Jaja, kan man inte ta konsekvenserna av sitt handlande kanske man inte ska handla på ett sätt som gör attdet blir konsekvenser.

Jag står för vad jag gör och vad jag säger! Jag tar konsekvenserna av mitt handlade och mitt beteende. Gör du?

Och jag vet mycket väl att det är folk som läser detta som är vän med denna personen. Men som jag skrivit i ett tidigare inlägg. Detta är mina tankar och min blogg! Har ni problem med det så behöver ni faktiskt inte läsa den. Men uppenbarligen är ni väldigt nyfikna på vad jag skriver. Hahahah!!

Men nu ska jag göra mig i ordning och vänta på min älskling så jag får bilen, så blir det att ta sig en liten tur sen:D

Ny dag, nya tag

Publicerad 2012-02-09 13:04:04 i Allmänt,

Torsdag och rallyt drar igång idag. Lär vara rätt mycket folk i stan idag. Tur att jag varken ska till travet idag eller ut på stan. Dagen lär innehålla massor av pluggande och närmast på listan står promenad med vovvarna:D Kanske skulle krypa ner i badkaret sen när vi kommer in också. Får se hur det känns i kroppen. Blir rätt stel i kroppen av att sova i soffan, men det funkar. Vaknar ju i någorlunda tid varje dag. Värre med att somna. Men vem behöver sömn? Överskattat!

Nu ska jag ta mig en tur i det vackra vädret!

Onsdag.....

Publicerad 2012-02-08 23:35:41 i Allmänt,

Onsdag idag då. Har nog blivit lite dagvild på sistone. Hela förra veckan låg jag en dag efter. På tisdagen trodde jag att det var måndag, onsdag var tisdag. Ja, hela veckan var totalt jäääättekonstig för mig. Tror jag fortfarande inte riktigt har kommit ikapp än.
Nu har jag iallafall skickat in uppgiften i samhällskunskapen som jag tyckte var ganska svår faktiskt. Lite svårt att beskriva en egen riksdagsledamot. Fick alltså inte skriva om någon som sitter där, utan skulle hitta på någon. Jag valde att intervjua en påhittad person. Haha, har man inga ideér så har man inte.


Idag har jag alltså pluggat bland annat. Sen har jag varit och postat en bok som en tjej köpt. Fick låna Beccas/Davids bil. (Tack!) Mycket roligt att köra en bil med turbo för en gångs skull. Saknar faktiskt Cossien ganska mycket nu. Kanske mest för att det är rally. Inte vet jag. Men förhoppningsvis så kommer den synas på gatorna inom fem år iaf (och då är jag ganska så optimistisk). Fick höra att en spån bil jag vill ha är i stan nu. Håkan såg den igår och Carro hade sett den idag. Det är sååå orättvist. Det gjordes endast 500 av den bilen och jag skulle faktiskt vilja ha nummer 500. Bara för att kunna säga att det var den sista som gjordes:D hahaha!



Tycker att det är så roligt att när jag lägger upp en länk till min blogg på facebook så ökar besökarantalet markant. Hur kommer det sig tro? :P
Vore faktiskt lite kul om alla som läste bloggen kunde lämna en liten kommentar. Vill du inte att den syns så skriv det i kommentaren så lägger jag inte upp den;)

Nu blir det en promenad med mina älskade vovvar och sen kanske det blir mer plugg eller så somnar jag.

Nattinatti iallafall!

Kan inte sova:(

Publicerad 2012-02-08 03:03:25 i Allmänt,

Idag var det riktigt svårt att somna. Många tankar som flyger runt i huvudet och jag får ingen rätsida på saker och ting. Jag vet att jag har gjort bort mig ordentligt, men jag försöker verkligen ordna upp det. Önskar att det inte skulle vara så svårt bara. Men det löser sig förhoppningsvis detta med.

Tänkte jag skulle skriva lite vad som flyger runt i huvudet på mig just nu.
Först och främst är det nog att jag är inte en så dålig hundägare som jag fått höra. Visst, det kanske inte alltid varit lätt att komma upp och ut på morgonen men jag har förändrats ganska mycket på sistone. Jag vet att jag måste ta mig promenader med min hund. Jag skulle inte ens tänka tanken att ta råd från någon som i stället för att gå ut med sin inte rumsrena hund, slänger ut den på balkongen så den får kissa där. Jag skulle verkligen inte ta råd från någon som är för lat för att gå med sin hund, så antingen släpper den bara ut hunden på gården eller tar bilen och låter hunden springa brevid. Detta skulle aldrig ens falla mig in. Tyvärr vet jag att det har hänt och kanske fortfarande händer? Min hund behöver massor med motion och har inte jag orken för det en dag så hoppas jag verkligen att min sambo har det. Jag har den turen att jag delar min hund med min sambo. Det kanske gör mig lite lat in emellanåt men jag vet att under dagarna när H jobbar så är det mitt ansvar att se till att min hund får motionen den behöver. Det finns inga som helst genvägar när man är djurägare. Man kan underlätta för sig ett tag men i det långa loppet så krävs det mycket för att ha en balanserad och välmående hund. Jag vet att jag mår bra när min hund mår bra. Just nu är det otroligt lätt att motionera och träna eftersom vi har mammas vovve här också. Det är världens underbaraste hund! Vi har börjat med att träna morra på kommando. Texas kan det sen längesen, men Baily är aldrig tränad till det. Det kommer sig faktiskt av en slump att jag fattade att det går med Baily med. Jag tränade med Texas och helt plötsligt kommer Baily och morrar när jag bad Texas. Så det går faktiskt att få en gammal hund att sitta. Baily är 5 år och, vad jag iallafall trodde, fullärd. Men tydligen vill han lära sig mer:D Jag blir ju bara glad att det var jag som upptäckte det. Annars har det varit Becca och Mamma som tränat baily och lärt honom ALLT han kan, så det ska faktiskt bli riktigt kul att fortsätta träningen med honom. Har även börjat träna lite high five med båda vovvarna. De är sååååå duktiga:D

Mina <3!!!!!

Detta blev ett längre inlägg än jag tänkt. Men nu är jag faktiskt trött så nu ska jag försöka sova:D

Nattinatt

Många beslut

Publicerad 2012-02-07 18:52:10 i Allmänt,

Har många beslut att göra framöver. Först och främst gäller det mitt hem. Har fått många ideér på vad jag vill göra med det. Sovrummet är redan färdigplanerat vad det gäller tema och färger. Lilla rummet blir nog i något enklare stuk. Köket och inre hallen har jag inte kommit fram till ännu vad jag vill göra med. Övre och nedre hallen vet jag exakt hur det ska se ut:D Det kommer nog att ta ett tag innan allt är klart. Får ta ett rum i taget. Vardagsrummet är ju stort sett redan klart. Ska upp lite saker på väggarna och en ny tv måste vi ju ha. Annars är det typ klart:D Vilka andra beslut det är som behöver tas tänker jag inte skriva här. Har åter fått tllbaka en dröm. Vet inte om det kommer gå vägen och det kommer krävas otroligt mycket arbete för att nå dit i sånafall. Men jag ska iallafall göra ett försök. Första saken att göra är att sluta röka! Eller kanske skulle börja med något som inte är så otroligt svårt, typ börja träna igen:S haha!! Men rökningen ska ju bort ändå!
Nu ska jag slänga i mig lite mat och sen fortsätta med pluggandet.

Längtar till sommaren!

Publicerad 2012-02-04 19:44:02 i Allmänt,

Just nu längtar jag otroligt mycket efter sommaren. Inte bara för att det blir varmt utan för att livet känns enklare då. Sen hoppas jag på att vår lägenhet ska vara klar tills dess så vi kan ha inflyttningsfest. Vill gärna inte ha det nu när lägenheten är så "ofärdig". Jag längtar efter att kunna sitta i solen på balkongen i flera timmar. Jag längtar efter varma sommarkvällar med sköna promenader. Jag längtar till sena sommarkvällar. Men mest tror jag faktiskt att jag längtar till min älskling har semester så vi kan åka bort. Längtar faktiskt efter våren också. Alla sköna vårkänslor man får. Hoppas att tiden går riktigt fort nu så våren och sommaren kommer fort. Helst av allt hade jag velat haft vinter en månad, hösten skulle vara ett par veckor och resten av året skulle vara vår och sommar. Drömma kan man ju alltid göra:-)

Veckan

Publicerad 2012-02-03 16:17:53 i Allmänt,

Nu var ett några dagar sen jag skrev något igen. Har inte riktigt haft tid att uppdatera. Mamma kom hem förra helgen och hade ju självklart med sig Baily. Han är världens goaste hund. Var ute på Kilene och grillade i lördags. Sen blev det en tur till Ikea innan vi åkte hem och började med maten. På kvällen kom faster med familj, Becca, David och Carro hit och käkade. Hade en riktigt trevlig kväll. Söndagen spenderades nere på stan med mamma, Becca och Carro. På eftermiddagen följde jag med mamma ner till Falkenberg med en soffa som jag och Håkan var och hämtade i Örebro för några veckor sen. Mamma hade ingen bil med drag och fick inte tag i nån annan bil heller så jag fick följa med ner med volvon och släpkärra. Andra gången jag körde med kärra. Gick faktiskt riktigt bra. Var framme i falkenberg vid tolv nångång. Då var det bara att lasta ur soffan och åka till vandrarhemmet, som mamma hyrde en lägenhet i, och sova. Klockan tio på måndagen tog jag med mig Baily och släpkärran och åkte tillbaka hem till Karlstad. Körde ca 80 mil på mindre än ett dygn, Kändes i kroppen i tisdags kan jag ju säga. Resten av veckan har varit ganska lugn. Pluggat en del och vart ute med vovvar. Var till hundrastgården i tisdags och i onsdags var jag till optikern och fick mina efterlängtade linser. Så skönt att slippa glasögonen! Idag har Becca vart här och klippt klorna på alla vovvar. Jag försökte klippa på Texas men han vill verkligen inte. Vi var tvungna att vara tre personer som höll i honom och ändå blev två klor inte klippta. Jag kan ju säga att jag har försökt med allt som finns för att få Texas att acceptera kloklippningen, men det är inget som funkar. Enda gången han inte riktigt bryr sig är när jag har lämnat in honom på Tassen i centrum så de har klippt dem. Men jag kan inte lämna in honom där en gång i veckan. Blir rätt dyrt. Så då får jag bråka med honom själv. Nu ska jag återgå till pluggningen. Ska nog ta mig ett varmt bad och ta med mig samhällskunskapsboken in och läsa nåt kapitel.

Om

Min profilbild

Josse

Jag är en glad tjej som bor i Karlstad tillsammans med min ganska nyblivna man och våra hundar Texas och Tia. Här får ni läsa om mitt liv, mina hundar och livet i allmänhet.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela