Josse - Mitt liv och mina tankar

Natten:-)

Publicerad 2012-01-24 23:38:02 i Allmänt,

Nu blir det äntligen natten. Har precis kommit ur badet efter någon timmes badning med tända ljus och min engelskabok. Riktigt skönt. Tror faktiskt att det är det enda stället jag får lugn och ro. Så underbart:-) I morgon ska jag handla och hämta en bok jag köpt. Älskling blir hemma i morgon också så kanske, men bara kanske, kan jag få med honom till Willys i morgon. Det beror väldigt mycket på om han orkar eller inte. Kan ju iaf hoppas att han orkar. Gillar inte att handla själv. Tycker det är riktigt tråkigt faktiskt. Jag måste försöka hitta ett par gardiner till vardagsrummet också. Känns som det aldrig kommer bli klart där annars. Måste även säga det att verkligheten kommer ikapp en snabbare än man tror. Tyvärr måste det kanske ske overkliga saker för att det ska hända. Men nu somnar jag snart så säger godnatt:-)

Hemma igen

Publicerad 2012-01-24 17:15:39 i Allmänt,

Äntligen hemma igen:-) har grejat lite i extrarummet så mamma och baily får plats där när de kommer hem på fredag:-) ska strax hänga tvätten och sen sätta mig med matten. Usch! Fattar ingenting av det. Det var enklare när.man gick i skolan tycker jag. Pluggar man så som jag gör så finns det inte direkt nån att fråga heller. Finns både plus och minus med att plugga på distans. Det som ät bra med det är att man bestämmer själv när man vill plugga, man sitter inte fast i en skola hela dagarna och man kan göra andra saker när man vill. Det negativa är att saknar man självdisciplin så går det åt helvete direkt, man har ingen att fråga och det finns så mycket annat man kan göra istället för att sätta sig med boken. Det tog mig en termin att fatta att det inte går att göra allt i sista sekund. Denna terminen ska jag skärpa mig ordentligt. Nu ska jag hänga tvätten och plugga(suckar djupt) Hej så länge

Barnvakt

Publicerad 2012-01-24 13:35:20 i Allmänt,

Ligger just nu på soffan hos min faster och vilar efter maten. Anna fick åka till jobbet efter många om och men från en söt liten Arwid. Han ligger på golvet och tittar på tv och ska vila en stund. Sen får vi se vad det blir. Hade velat gå ut i det underbara vädret men det är en liten herre som är lite småsjuk. Tror jag ska hämta min engelskabok och lägga mig och läsa lite under tiden han vilar:-)

Barnvakt

Publicerad 2012-01-24 13:35:17 i Allmänt,

Ligger just nu på soffan hos min faster och vilar efter maten. Anna fick åka till jobbet efter många om och men från en söt liten Arwid. Han ligger på golvet och tittar på tv och ska vila en stund. Sen får vi se vad det blir. Hade velat gå ut i det underbara vädret men det är en liten herre som är lite småsjuk. Tror jag ska hämta min engelskabok och lägga mig och läsa lite under tiden han vilar:-)

Sooova:D

Publicerad 2012-01-23 23:08:32 i Allmänt,

Dags att gå och lägga sig nu. Sista tvättmaskinen är hängd nu och tvättmaskinen är laddad med ny tvätt som får vänta tills i morgon. Har inte hunnit så mycket som jag skulle gjort. Blev visst ett längre bad än jag tänt mig. Var sååå skönt så jag slappnade av lite för mycket. Halv sex kommer älskling in och har precis pratat med Carro, som var i Kil just då. Jag hade lovat att hämta henne på station och köra hem henne. Så det blev liiite bråttom att duscha och göra sig i ordning. Sen slänga sig iväg. Måste bara säga att Becca hade ju ingen tur alls idag. Skrapad sida/bakskärm på audin. Usch! Jag lider med dig! Jag vet hur det känns att vara orsaken till skador på bilen. Det saknas två dimljus på min bil, som dessutom står stilla nu och har gjort i ett par veckor pga att en spännrulle till nån rem skurit. Det bolmade rök från motorhuven så jag trodde faktiskt att det brann i den. Och jag vågade ju inte öppna motorhuven heller i fall det brann. Så mycket var jag med på lektionerna när jag gick uniform att jag vet att börjar det brinna ska man inte tillföra syre. Men som tur var så brann det iaf inte och det behöver bara bytas lite grejer så går bilen igen:D Vilket jag hoppas sker på torsdag:D Tvingar älskling att vara hemma från jobbet i morgon. Tycker att det är bättre att han är hemma en dag och kurerar sig än att han blir ännu mer sjuk och blir sängliggandes i flera dagar. Lite smart måste jag få säga att jag är;D Nu blir det soffan, en bok och kanske lite sömn. Ska passa sötaste kusinen i morgon, så måste ju ha lite energi:D Natti natti

Ny vecka, nya tag!

Publicerad 2012-01-23 15:55:07 i Allmänt,

Ännu en ny vecka kommen. Tycker tiden går alldeles för fort ibland. Dagen hinner inte ena börja innan den är slut igen. Fast på något konstigt vis så hinner man med ganska mycket. Idag vaknade jag vid 10-tiden. Har varit ut till i2 med Becca och vovvar och gått en promenad. Sen åkte vi till biltema så Becca fick köpa sig ett par cykelpumpar. Sen vidare till Bergvik så hon fick köpa sig strumpor och byxor. På vägen hem stannade vi på pekås och handlade lite. Nu har jag vart hemma nån timme eller två. Tog hand om tvätten när jag kom hem. Sen har jag och Texas bara myst i soffan under täcket. Underbart! Nu ska jag ta tag i pluggandet. Ska försöka läsa några sidor i min engelskabok och sen plugga matte. Har.matteprov på fredag. Tror inte jag klarar det. B-kursen är svårare än jag kommer ihåg från gymnasiet. Tror faktiskt att när tvättmaskinen är klar ska jag fylla upp badkaret och ta med mig boken in och lägga mig och läsa:-) sååå underbart:-D Nu ska jag mysa med Texas och älskling en stund:-D (min älskling är sjuk:-()

Äntligen fredag:D

Publicerad 2012-01-20 21:35:27 i Allmänt,

Äntligen kom fredagen. Har varit en ganska slapp dag med lite städande, besök och mys. Och myset lär fortsätta en stund till. Håkan står just nu och steker hamburgare. Mmmm vad gott det ska blir:D
Har fått det gamla vardagsrumsbordet sålt idag också, äntligen! Skönt att få bort det. Det har ju stått och tagit plats i extrarummet i snart en månad. Så nu kanske man kan få nån ordning därinne också. Vet bara inte vart vi ska göra av linneskåpet och sideboarden. Vi har ingen plats för det längre.
Det var faktiskt riktigt skönt att få i ordning inne i sovrummet nu. Förhoppningsvis ska vi hämta en byrå på onsdag, så då blir det ännu mer ordning och reda!

Resten av kvällen spenderas i soffan med min "lilla" familj. Älskar er mest på jorden<3

Nu blir det mat:D

Fryyyyyyser!!

Publicerad 2012-01-19 19:59:52 i Allmänt,

Usch vad jag fryser. Ska nog ta mig ett varmt bad och tända lite värmeljus här hemma.
Gick så där med pluggandet. Fastnade framför handbollen på tvn. De spelade riktigt dåligt idag. Enda som spelade stundvis bra var Kim Ekdahl. Förmodligen så sparar de typ Doder och dom till mellanrundan. Onödigt med skador på nyckelspelarna. Tycker bara att det är synd att de förlorade idag. De är så mycket bättre än Tyskland egentligen. Men alla har dåliga dagar. Roligt att de tog sig vidare till mellanrundan iaf:D

Nu ska jag vika tvätt och tända värmeljus. Sen ska jag fylla upp badvatten och ta mig ett långt avslappnande bad innan natten. Är trött som busen:D

Torsdag

Publicerad 2012-01-19 16:56:05 i Allmänt,

Har precis kommit hem efter att ha kört Carro till tåget. Nu ska jag gå igenom engelskauppgifterna som är kvar och sen kanske börja med de nya kurserna. Eller så pluggar matte inför provet istället. Det märks vad det blir.

Har varit på strålande humör hela dagen. Kanske lite vårkänslor som kommer krypandes? Men så vet jag att de har varnat för snö under helgen och nästa vecka. Kan ju hoppas att det inte stämmer och att våren får komma mycket tidigt i år:D Känns som att efter jul och nyår så kan snön kvitta. Fast är lite kluven där. Vill ju ha snö och kyla under rallyt också:S

Måste bara säga att jag är sjukt trött på människor som säger en sak, men gör en annan. Eller ljuger en rakt upp i ansiktet. Såna människor har jag ingen som helst lust att ha med och göra. (de som tar åt sig och känner sig träffade, Inte mitt problem!)


Älskar min "lilla" familj mest i hela världen<3

!!!!!!!!!!!!!!!

Publicerad 2012-01-19 00:13:25 i Allmänt,

Vill bara klargöra en sak.

Det jag skriver i min blogg är mina tankar och mina upplevelser.

Det finns säker någon som misstycker, men som sagt min blogg= mina tankar!!!!

Nu blir det natten:D

Nu är det väääldigt längesen....

Publicerad 2012-01-18 23:57:58 i Allmänt,

Nu är det väldigt längesen jag skrev något. Har hänt mycket under tiden.
Vi har flyttat till en större lägenhet, Texas har blivit riktigt stor och jag har börjat plugga upp mina gymnasiebetyg.
Har även hänt en massa andra saker som jag inte har lust att skriva om just nu.

Men ett nytt år bertyder väl ändå nya tag?
Har bestämt mig för att i år kommer det bli ett bra år. Jag tänker inte spilla en massa tid på människor som får mig att må dåligt. Och jag tänker sätta mig själv och min familj i första rum. Tyvärr kommer mina vänner nog känna sig åsidosatta, men det får bli så just nu. Har ingen energi till att dalta runt med de som säger sig vara mina vänner men hugger mig i ryggen så fort de får chansen till det.

Jag har bestämt mig för att i år ska jag skita fullständigt i vad folk runt mig säger om mig. Jag bryr mig helt enkelt inte. Till de som inte känner mig men känner något behov av att prata skit om mig, det är erat problem. Inte mitt. Jag har inget bekräftelsebehov och behöver inte prata skit om människor jag inte känner för att få mig själv att må bättre.

Mitt 2012 kommer bli ett underbart år!!

Ska försöka uppdatera lite oftare, men jag sitter inte vid datorn så ofta. Och än så länge finns ingen bloggapp till android(iaf vad jag vet:S). Men ska iaf försöka uppdatera nångång i veckan.

Nu har jag fått ur mig lite av mina tankar jag har, så nu ska jag försöka sova.

Natti

Om

Min profilbild

Josse

Jag är en glad tjej som bor i Karlstad tillsammans med min ganska nyblivna man och våra hundar Texas och Tia. Här får ni läsa om mitt liv, mina hundar och livet i allmänhet.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela