Josse - Mitt liv och mina tankar

Love my life:-)

Publicerad 2013-05-31 18:02:11 i

Just nu känns livet mycket enklare. Saker och ting flyter på och jag har en liten lyckokänsla inom mig.
Tia blir större och testar mig mer och mer. Men hon är fortfarande mycket bra på att lyssna på mig. Texas sköter sig riktigt fantastiskt bra. Jag har tidigare inte velat släppa honom när vi är ute i skogen eller är och badar. Men nu de senaste gångerna har jag släppt honom och han lyssnar fantastiskt:-) Stolt matte till två helt underbara vovvar!:-D

Jobben rullar in från båda jobben jag har. Jag har kanske inte berättat detta men jag har fått ett till jobb. Inom hushållsnära tjänster. Så nu jobbar jag på attendo ibland och ibland på det andra jobbet. Trivs jättebra på båda ställena:-D

Nu ska jag byta om och ta ut vovvarna en snabbis innan det är dags för att gå till jobbet:-D

Underbara sommar :)

Publicerad 2013-05-16 14:14:09 i Allmänt,

Känns som att sommaren är här på riktigt idag. Solen skiner och det är riktigt varmt. Kollade termometern förut och den visade 23 grader varmt ute. det enda negativa är att det blåser ganska mycket, men det blåser varmt så jag tror att jag överlever. Nu ska jag sätta mig och plugga lite innan det är dags för tvättstugan :)

Livet blir vad man gör det till!

Publicerad 2013-05-15 18:01:04 i

Nu är det några veckor sen igen. Och jag lovar hela tiden att jag ska bli bättre men det blir bara sämre med uppdateringar. Men det är mycket som pågår runt omkring mig just nu.

Har börjat jobba lite igen äntligen! I fredags jobbade jag för ett nytt företag. Förhoppningen är att det ska bli lite mer jobb där framöver. Det är ett företag som håller på med hushållsnära tjänster och i fredags var jag och gjorde en storstädning hos ett par. Och det gick riktigt bra. Tror att chefen var nöjd med det jag åstadkommit på de timmarna jag var själv.
I lördags var det dags för några timmars jobb på Attendo igen. Och man kan inte bli annat än glad när man får träffa sina gamla tanter och farbröder igen. Helt underbart! Längtar tills det drar igång i sommar. Känslan av att få göra någonting med sin tid är helt underbar. Jag är riktigt trött på att bara gå hemma på dagarna nu.

I onsdags var jag även ner till Göteborg och hämtade hem Tia igen. Det funkade inte med astman i familjen som adopterat henne så det var en självklarhet att hon skulle få komma tillbaka hit då. Nu har vi även tagit beslutet att hon ska få stanna hos oss. Vi kommer alltså att adoptera henne! Och det känns som ett mycket bra beslut. Familjen som hade henne har gjort ett fruktansvärt bra jobb med henne och jag vill verkligen inte att hon ska bli en hund som flyttar fram och tillbaka. Så för hennes skull tog vi beslutet att adoptera henne. Hon har verkligen utvecklats till en underbar hund. Och för att erkänna så är det inte helt hemskt att hon kan springa lös på promenaderna. Hon lyssnar fullständigt på mig och går inte i från mig mer än att hon har koll på vart jag är. Helt underbart!

I söndags var vi ut till getingberget och även ut till bonäsleden på Hammarö och hundarna fick springa av sig och bada. Tia, Texas, Ollie och Baloo fick springa runt och busa. Baloos ägare fick riktigt fina bilder på vovvarna. Jag får lägga upp dem här när jag sitter vid datorn.
Jag är så fruktansvärt stolt över Texas som skötte sig helt och hållet. Han fick springa lös med småttingarna och han lyssnade när vi ropade. Helt fantastiskt!

Som ni kanske förstår så är det mycket som händer runt omkring oss så ni får ha lite överseende med att det blir lite dåligt med uppdateringar.

Nu ska jag ta mig ett varv med snabeldraken och sen gå upp och kika om det finns någon ledig tvättid:-D

Om

Min profilbild

Josse

Jag är en glad tjej som bor i Karlstad tillsammans med min ganska nyblivna man och våra hundar Texas och Tia. Här får ni läsa om mitt liv, mina hundar och livet i allmänhet.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela