Josse - Mitt liv och mina tankar

Trevlig midsommar!!

Publicerad 2009-06-19 17:27:20 i Allmänt,

Har nästan precis kommit hem till mamma. Har vart hos Håkans mamma och på alsters herrgård. Mycket fint....
Snart blir det mat:)

Kvällen blir nog ganska lugn annars tror jag. håller på att bli sjuk och är mycket trött.
Becca ligger och sover i sängen bakom mig just nu. Funderar på att joina henne en stund. kanske blir lite piggare då..

Men nu ska jag gå ut och röka innan maten är klar....

trevlig midsommar och sånt där tjafs!!

puss och hej

Helgen

Publicerad 2009-06-08 21:40:02 i Allmänt,

Helgen har vart ganska lugn. I fredags gjorde vi inte speciellt mycket.
I Lördags åkte vi ut till hammarö sydspets och grillade. En mycket vacker, trevlig plats. sen åkte vi en sväng. Jag blev ganska trött på att det var hack i alla skivor i bilen så vi åkte hem så jag kunde bränna en ny. sen åkte vi ytterligare en sväng. Kom hem typ vid 3-3.30 eller nåt.
I går var jag och håkan ut till skolan och hämtade lite av hans saker och sen åkte vi till båthuset så han fick byta en slang till laddtrycksmätaren som brukar tjuta. sen åkte vi hem och gjorde inte mycket resten av kvällen.


Just nu funderar jag mycket på vad jag vill med mitt liv. Det känns som att allt runt omkring mig håller på att falla i sönder. Är ganska trött på min egen situation och måste göra något åt den. Men det är ju bara jag som kan det och när man inte vet vad man ska göra är det inte särskilt lätt. Önskar att livet kunde vara lite lättare än vad det är.

Nu har jag tröttnat ganska rejält på min pojkväns katt. Hade ett ganska rejält bråk med håkan förut om den där äckliga lilla fyrbenta saken som bara förstör och förstör. Vill egentligen inte ha kvar katten men eftersom jag älskar håkan så pass mycket så ger jag väl katten en chans till. Jag får väl helt enkelt göra som jag brukar och göra det bästa av saken.

Håkan var ganska nöjd förut när jag var den som bad om ursäkt först. Jag hatar att vara ovän med honom men ibland tröttnar man. Men som jag skrev tidigare så älskar jag honom för mycket för att förlora honom för en sån här skitsak.
Jag sa till honom att jag kanske skulle låta baily hoppa och repa lacken på bilen och bita på stolar och inredning så kanske han förstår hur jag könner det när han äckliga lilla katt har ner blomkrukor och porslinssaker. Eller när han sitter och tuggar på blommorna, får sina små dampryck och hoppar upp på köksbordet och har ner saker därifrån eller när han bajsar utanför lådan, eller när han förstör mina kläder.
Men eftersom jag älskar håkan som jag gör så låter jag bilen va. Han får helt enkelt börja städa upp efter sitt lilla äckel.
För från och med nu så gör jag inte det längre. Och då skiter jag i om han jobbar hela dagen. Vill han ha kvar den där saken så får han ta hand om den också......

Men nu ska jag ta med min pojkvän och åka hem och se vad katten har ställt till med nu när vi har vart borta...


Sol och värme

Publicerad 2009-06-01 21:15:49 i Allmänt,

Idag har det vart helt underbart väder. slappat ganska länge sen när håkan kom hem åkte vi ut till skoghall och badade fötterna när håkan tvättade bilen. det vart väldigt skönt.

I fredags var vi hos johanna och firade henne. sen gick vi hem och håkan åkte ut till skoghall medans jag och becca somnade. när håkan kom hem vaknade jag och väckte becca så åkte vi och köpte mat..

I lördags var jag och håkan och besiktae cossien. Bara en anmärkning. Men det visste vi redan. Behöver iaf inte in på efterkontroll:)
Efter besiktningen åkte vi och hämtade becca och carro och sen åkte vi ut till bergvik så Håkan fick klippa sig. Han blev jättefiiiin!!!
Sen fick jag åka till akuten med en kompis som hade ryggskott. tyvärr var jag tvungen att lämna henne där för att jag skulle få mat i magen. Resten  av kv'llen var mycket trevlig!

I går var vi och köpte blommor till mamma, håkans mamma och min faster. sen åkte vi ut till skoghall och lämnade håkans mammas blomma. Efter det åkte vi och beställde pizza och åkte hem till mamma och käkade och lämnade blommorna hon skulle ha. sen åkte vi till min faster och firade henne.
resten av kvällen blev ganska lugn:)

Nu ska vi åka hem och laga mat och sen kanske det blir en tur i pärlan:)

Film och popcorn med becca blir det iaf senare:)

Om

Min profilbild

Josse

Jag är en glad tjej som bor i Karlstad tillsammans med min ganska nyblivna man och våra hundar Texas och Tia. Här får ni läsa om mitt liv, mina hundar och livet i allmänhet.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela