Josse - Mitt liv och mina tankar

ont i hela kroppen!

Publicerad 2012-09-18 22:31:15 i Allmänt,

Tänkte skriva ett litet klagoinlägg nu.
Har så förbannat ont i hela kroppen. Mest ryggen. Haft ryggont i ett par veckor nu, men det verkar inte bli bättre. Får nog snart gå i väg till doktorn eller massör och få hjälp. Känns som att jag har lite träningsvärk just nu, men tror inte att det är det.
Var några dagar sen jag skrev ett inlägg sist. Har inte riktigt haft tid och ork till att skriva något. Men nu har jag lite tid över. Orkar dock inte skriva något jättestort inlägg. Ni får nöja er med det som jag skriver helt enkelt:-P

Nu ska jag strax bädda ner mig i sängen bredvid älskling och vovve och myyysa:-)

Natti

Motordag

Publicerad 2012-09-15 21:28:48 i Allmänt,

Har tillbringat största delen av dagen på gamla flygfältet och Kdrs motordag. Har varit en mycket trevlig dag med sol, bilar och människor. Håkan tog sig ett par repor med både motorcykeln och med Cossien. Och att tillägga så höll faktiskt cossien. Även om han höjde laddtrycket lite. Det var riktigt roligt att han drog en corvette. Skulle man inte kunna tro om man såg bilen:-)
På eftermiddagen blev det lite smörgåstårta med familjen för att fira Carro. Mycket trevligt det med.
Nu ska vi strax åka en sväng och se om det är några människor ute.

som vanligt

Publicerad 2012-09-14 11:22:32 i Allmänt,

Som vanligt blev det inte så mycket städande igår. Så det är bara att få tummen ur och göra det idag. Har faktiskt varit riktigt duktig hittills idag. Körde Håkan till jobbet i morse. Sen gav jag Carro frukost på sängen, eftersom hon fyller år idag. Sen körde jag henne till jobbet också. Har varit på en liten promenad med vovven i det trevliga vädret. Och även pratat med jobbet. Mer jobb till mig! Det gillas stort:-D Har även rensat bland mina ljussaker litegrann så nu åker en del ut på Karlstad köp och sälj.

Har varit ganska så produktiv hittills idag alltså. Men nu är det städning som står härnäst på listan. Sen handling, smörgåstårtsbakande, matlagning och så vidare:-)

Ha en bra dag i regnet!

Städa

Publicerad 2012-09-13 17:18:04 i Allmänt,

Dags att dra igång med städningen strax. Ska nog ta mig en kopp kaffe så jag blir lite varm efter 45 minuters promenad med vovven. Har använt klövjeväskan för första gången idag. Tyckte nog att Texas blev nästan lite värre med den på. Men det kan bero på att han fick en uppgift och var stolt enligt Becca iaf.

Får se om det blir någon mer uppdatering idag.

Bättre!

Publicerad 2012-09-12 23:45:39 i Allmänt,

Mår bättre nu äntligen. Fortfarande finns irritationen kvar, men jag får mest gjort när jag är irriterad. Så nu har jag organiserat i Håkans garderob och tagit hand om tvätten. Var ute med Texas i en timme lite tidigare nu på kvällen. Promenaden gjorde nog susen för oss båda. Ska strax ta nattpromenaden och sen gå och lägga mig. Ska ringa till jobbet i morgon och kolla om hon fick in nån för mig på fredag annars så tar jag det passet. Ska kolla hur det är med pass nästa vecka också. Mamma skulle ju ha kommit i helgen, men hon ligger hemma med influensa antagligen. Så hon kommer tråkigt nog inte. Så frågan är vad man ska hitta på istället? Nåt kommer vi nog på.


I morgon har jag bestämt mig för att inviga klövjeväskan på Texas. Ska bli intressant att se hur han reagerar på den. Första gångerna ska den vara tom, sen när han vant sig lite ska vi börja lägga i lite vikt och sen öka ju mer han vänjer sig.
Har spelat lite spel med honom nu på kvällen och han förstår precis hur han ska göra. Så vid löning ska det nog köpas in något mer spel och även en pall så vi kan träna framdelskontroll(?) tror jag att det heter iaf. Sen ska han kastreras 26 september. Är ganska så nervös inför det. Många tankar som snurrar i huvudet. Men förhoppningsvis går det bra också.

Nu ska jag fortsätta greja lite:-)

irriterad!!

Publicerad 2012-09-12 17:20:08 i Allmänt,

Är rätt irriterad just nu. Igår försvann vårt Internet och det har inte kommit tillbaka än. Vilket betyder att vi är utan Internet, telefon och tv! Så det börjar bli jävligt irriterande.
Plus på detta så har jag fått någon typ av matförgiftning. Håkan köpte med kexchoklad hem till mig igår. Bara det att ena kexchokladen gick ut för typ tre månader sen, såg jag idag. Så jag har kräkts hela natten. Och trodde självklart att det var magsjukan så jag fick sjukskriva mig resten av veckan. Så jag är gött irriterad på butiker som inte har någon koll på utgångsdatumen på sina varor>:)

Om

Min profilbild

Josse

Jag är en glad tjej som bor i Karlstad tillsammans med min ganska nyblivna man och våra hundar Texas och Tia. Här får ni läsa om mitt liv, mina hundar och livet i allmänhet.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela