Josse - Mitt liv och mina tankar

Arbetsnarkoman?

Publicerad 2013-06-18 14:59:39 i Allmänt,

Har inte haft så mycket tid till art uppdatera på sistone. Idag jobbar jag min 8:de dag i rad och har redan jobbat 7-11. Nu håller jag på och göra mig redo för att kasta mig iväg till jobbet till 16. Då jobbar jag till 22 istället för 18.30-21.30 som det var menat. Har jag inte jobbat på det ena stället så har jag jobbat på det andra. Ser verkligen fram emot att få vara ledig i helgen. På fredagkväll när jag går av mitt pass kl22 så har jag jobbat 11 dagar i rad. Ska bli skönt att få vara ledig några dagar sen:-)
Har trott nu i snart en vecka att Tia antingen ska börja löpa eller har gått in i löp. Men nu de senaste dagarna har jag blivit mer och mer fundersam. Idag när jag hämtade henne hos Becca så har ingen av vovvarna visat något intresse för henne och det har kommit slem därbak. Så veterinären är bokad i morgon eftermiddag. Förhoppningsvis så är det ingen infektion eller inflammation någonstans. Får helt enkelt vänta och se vad de säger i morgon.

Nu har jag inte tid längre. Vovvar ska promeneras och jag ska byta om.

Hel igen!:-)

Publicerad 2013-06-03 00:23:17 i

Äntligen har min bättre hälft kommit hem igen efter ett par veckors jobb i Frövi:-) Jag är en mycket lycklig tjej just nu. Saknar honom otroligt mycket när han jobbar borta. Denna gången har det varit extra jobbigt då han varit borta två veckor i sträck och jobbat natt så jag har inte pratat med honom så mycket heller. Han var hemma några timmar i måndags men då sov han och jag var borta nästan hela dagen. Så igår när han kom hem och väckte mig vaknade jag för första gången på väldigt länge och kände mig lycklig!

Älskar honom mest på denna jord<3

Om

Min profilbild

Josse

Jag är en glad tjej som bor i Karlstad tillsammans med min ganska nyblivna man och våra hundar Texas och Tia. Här får ni läsa om mitt liv, mina hundar och livet i allmänhet.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela