Josse - Mitt liv och mina tankar

25-års kalas och bröllop:)

Publicerad 2014-02-26 18:48:11 i Allmänt,

Som de flesta redan vet så var det i lördags dags för den stoooora festen som jag har planerat i flera veckor. Min 25-års fest. Men det var ju inte bara födelsedagskalas. Jag och Håkan passade på att gifta oss också. Det har varit planerat i några veckor, men det skulle bli en överraskning för våra gäster. Och det blev det. Inte ens mamma visste om det:)  
 
Bröllopet och kalaset var helt underbart. Jag och Håkan ville hålla det litet och det blev det. Vi började med själva vigseln och fortsatte med mat och tårta. Tårtan gjorde jag helt själv och det gör jag aldrig mer om. Det var inte direkt den vackraste av mina kreationer. Men god blev den. 
 
Jag ska försöka samla ihop lite bilder så kanske det kommer upp några om några dagar:)
 
Nu ska jag slänga in en maskin med tvätt och sen sätta mig i soffan och inte göra någonting:)

Naglar:)

Publicerad 2014-02-20 22:59:24 i Allmänt,

Fick en för tidig födelsedagspresent häromdagen av Sofie och Håkan. Ett presentkort på nails for you:) Så idag har jag varit och gjort nagelförlängning och jösses vad tjejig jag blev! Haha! Jag är nog inte en nageltjej faktiskt. Det första jag gjorde typ när jag kom ut från salongen var att fylla på olja i bilen. Haha! :)
 
Nu står tårtbotten nr 2 i ugnen och det är 2 kvar när den är klar. Så jag kommer inte kunna gå och lägga mig än på ett tag:/ Tur är väl det för jag behöver verkligen plugga inför provet i morgon. Så nu vet ni vad jag gör ikväll:)
 
 

Trött tröttast

Publicerad 2014-02-17 20:04:18 i Allmänt,

Idag orkar jag inte riktigt med något ordentligt inlägg. Sovit ca två timmar i morse och sen bar det i väg till skolan. Denna dagen har varit sååå dryg. Men förhoppningsvis somnar jag snart och vaknar pigg och utvilad i morgonbitti.

Nu säger jag natti:) Ni får ett längre inlägg i morgon;)

Ensam...

Publicerad 2014-02-16 22:47:28 i Allmänt,

Har aldrig känt mig så ensam med något i hela mitt liv tror jag. Egentligen borde jag vara glad och njuta av varje dag som går. Men det känns just nu som att alla runt omkring mig bara tycker att jag är jobbig och irriterande. Hade önskat att folk runt mig här i stan brydde sig mer. Men det verkar som sagt som att de bara tycker att jag är jobbig. Saknar Carro och mamma något förjävligt just nu. Känns som att detta lika gärna hade kunnat kvitta egentligen. Förmodligen känner jag så här pga stressen men det hade inte gjort något om någon hade frågat mig om jag ville ha hjälp med något. De enda som gör det bor 40 mil härifrån och kan inte fysiskt vara med och hjälpa till just nu. Längtar verkligen tills på Onsdag kan jag säga! 
 
Nu har jag fått skriva av mig lite och det känns lite bättre iaf:) Dags att återgå till pluggandet en stund innan det är dags för natten:)
 

Plugga...

Publicerad 2014-02-16 17:49:12 i Allmänt,

Sitter här och försöker komma igång med pluggningen som jag verkligen behöver göra. Jag har ingen motivation alls till det just nu. Mitt huvud är på helt andra ställen just nu kan jag säga. 
 
Idag är det bara sex dagar kvar tills jag fyller år och det är maaassor kvar att göra. Och mitt i allt detta ska jag hinna med att skola, städning, mamma och Beccas födelsedag och hundarna. Men allt går med mycket vilja;) 
 
Nu ska jag återgå till att läsa om cancer.... 
 
 

Trööööööött.....

Publicerad 2014-02-15 19:04:21 i Allmänt,

Idag är en riktigt trött dag faktiskt. Tråkigt väder och massor av saker att göra. Har inte riktigt energin till att göra något faktisk. Tror jag strax ska hoppa in i duschen och sen gosa ner mig i soffan med mina pälsklingar och myyyyysa till melodifestivalen. Jag förstår inte riktigt vad som har hänt med mig. Jag har aldrig varit intresserad av att titta på den men i år så har jag tittat på varenda deltävling. Helt otroligt!
Annars har jag idag sovit länge och sen kom Becca på besök och även David kom senare. De ville smaka på tårtan jag hade gjort till igår. Den blev aldrig ens smakad på igår då vi blev alldeles för mätta efter maten. Men idag tog vi en lite sen alla hjärtan dags-fika och tårtan var mycket uppskattad :)
 
Nu ska jag hoppa in i duschen en snabbis :) Ha en bra kväll!
 

Alla hjärtans dag <3

Publicerad 2014-02-14 20:58:49 i Allmänt,

Har spenderat största delen av dagen med att mysa med vovvarna. Sen kom Becca, David och pappa på besök och ville ha kladdkaka så givetvis fick jag ställa mig och göra en;) 
När den var klar var det bara att sätta igång med dagens projekt. Att täcka alla hjärtan dags-tårtan som vi ska fika på efter maten strax:)
Så ser den ut. Det är min första täckta tårta som jag har gjort alldeles själv. Tårtbotten, toberonemousse och smörkräm har jag gjort från start. Sockerpastan som den är täckt med och rosorna gjorda av är köpt. Det var meningen att jag skulle gjort egen sockerpasta men det kändes som att det var en bättre idé att köpa när jag skulle göra det för första gången:) Rosorna har jag också gjort själv av sockerpasta. Jätte enkelt faktiskt:)
 
Nu ska jag sätta igång med maten. Tror det får bli kotletter, potatis och sås idag. Hade först tänkt göra hemmagjorda köttbullar. Sen hade jag tänkt lövbiff, hemmagjorda potatisklyftor och bea. Men jag är sjuuukt sugen på kotletter och potatis:)
 
Ha en trevlig alla hjärtans dag- kväll :) Det ska jag ha!!

Dagarna försvinner

Publicerad 2014-02-13 07:21:41 i Allmänt,

Dagarna försvinner bara känns det som. Det märks när man kollar på statistiken över mina inlägg här. Senast var det 14 dagar kvar. Idag är det 9 dagar kvar. 
För mig är det lite speciellt med min födelsedag för att jag planerar den helt själv och jag vill inte ha någon suparfest. Det ska vara en trevlig sammankomst med lite mat, dryck och aktiviteter. 
Mer kan jag inte säga för att jag vill att det ska vara en liten överraskning för mina gäster. 
Men allt detta kräver sin planering. Därav lite dåligt med uppdatering här. Jag är helt enkelt upptagen med skola, hundar och födelsedagsplanering:)
 
Nu ska jag ta med mina hundar ut en sväng sen tror jag att jag kanske ska baka lite muffins och ta med till rastgården sen :) Ha en bra dag alla :)

14 dagar :)

Publicerad 2014-02-08 18:01:46 i Allmänt,

Bara två veckor kvar tills jag blir 25 och jag börjar få lite åldersnoja. Kanske lite fel att känna så men det är ändå halvvägs till 50 och jag har inte uppnått något känns det som. Jag vet att min framtid innehåller mycket roligt men jag kan känna en frustration över hur mitt liv ser ut idag. Det är två terminer kvar tills jag är färdig underköterska så förmodligen kommer det kännas bättre då.
 
Nu ska jag ta tag i köket efter Håkans matlagning :)

Sömn...

Publicerad 2014-02-04 05:50:31 i Allmänt,

Sover verkligen skitkasst på  nätterna just nu. Ingen aning om varför. Vaknade halv fem igår morse. Somnade vid halv åtta på kvällen. Vaknade igen av att Alex kom in och väckte mig vid elva för att gå ut med hundarna. Somnade igen vid runt 02-02.30 och vaknade igen vid 04-04.30 någongång. Ville verkligen inte kolla på klockan när jag vaknade kan jag säga. 
 
Men nu sitter jag här vida datorn och ska försöka skriva klart ett arbete som skulle varit klart igår men jag min dumma jävel lyckades radera bilden på uppgiften igår eftermiddag och kom verkligen inte ihåg vad de sista upppgifterna var. Kom på i morse när jag vaknade att jag faktiskt sparade bilden på telefonen så jag har den kvar iaf :D Och ingen blev gladare än mig kan jag säga:)
 
Nu luktar kaffet väldigt gott så jag tror jag ska ta mig en kopp, gå in till Alex med en och sen gå ut och röka :)
 
Ha en bra dag :)

Nedräkningen har börjat :)

Publicerad 2014-02-03 11:00:37 i Allmänt,

Det gjorde den i och för sig för rätt länge sen.. Men idag är det 19 dagar kvar tills jag fyller år. Jag vet helt ärligt inte varför det är en så "stor" grej att fylla 25. Men lite roligt är det faktiskt. Och jag får planera min födelsedag helt själv. Det är faktiskt lite roligt :)
 
Nu ska jag klä på mig och gå ut med hundarna en sväng till innan det är dags för ett besök på VC :)

Längtar tills våren...

Publicerad 2014-02-02 23:53:28 i Allmänt,

Just nu längtar jag otroligt mycket efter våren. Är så otroligt trött på den mörka årstiden vi befinner oss i just nu. Och att snön smälter och det är blaskigt ute gör ju inte saken bättre. Jag kan se charmen med alla våra årstider, men tillslut tröttnar man ordentligt. Just nu vill jag ha vår så vi kan tillbringa våra helger ute i skogen med spårning med hundarna och fika med våra vänner. Just nu känns det som att det tar emot att gå ut. Gör ju inte saken bättre att jag har varit lite halvdålig till och från i flera veckor. Min motivation med hundarna har verkligen försvunnit helt. Inte för att de gör något fel utan för att jag inte har orken och lusten till att träna med dem. Jag vet att man som hundägare inte har något annat val om man vill ha en bra vardag men som sagt så har det varit mycket svårt att hitta motivationen den senaste tiden. Att Tia gick in i löp strax efter nyår gjorde ju inte saken bättre. Texas fattar verkligen inte att han är kastrerad kan jag ju säga. Så förra helgen fick han åka på semester hos Alex mamma. Och han skötte sig tydligen jättebra för de blev helt förälskade i honom. Det är inte svårt egentligen, men han har ju sina dåliga sidor också. De trivdes jättebra ihop och ville ha honom denna helgen också. Så de var och hämtade honom i Fredags och lämnade tillbaka honom idag. Han har haft det riktigt bra kan jag säga. Mycket gos, kärlek, långpromenader och lek samtidigt som uppfostran. Jag känner verkligen att jag kan lite på dem då Alex mamma är gammal hundinstruktör och har haft hundar tidigare. Så det känns riktigt bra :)
 
I morgon är det dags för skola igen efter en tids frånvaro. Håkan ska till Frövi och Alex jobbar. Allt återgår till det normala helt enkelt. 
 
Nu ska jag hoppa ner i sängen med mina små hjärtan :)

Hatar förkylningar!

Publicerad 2014-02-02 21:32:04 i Allmänt,

Jag hatar verkligen förkylningar. Mår mycket bättre nu men fortfarande vill den inte riktigt släppa taget. Nyser och är tät i näsan. Men det går över:) Sitter just nu och försöker plugga lite. Fruktansvärt tråkigt måste jag säga. Har ingen motivation alls denna termin känns det som. Men jag vet att det är denna terminen kvar i skolan och nästa termin är distansstudier. Så förhoppningsvis går denna terminen fort så jag slipper skolan. 
 
Igår var det tre(!) veckor kvar tills jag fyller 25 och jag kan nog ha fått lite åldersnoja faktiskt. Även om det inte är någon direkt ålder så känns det som att jag fortfarande är tonåring och inte kommit någonstans i livet. Det kommer ju ändras i år, det vet jag. Men fortfarande så känns det som att det är en lång väg dit. Mycket arbete kvar innan jag kan känna mig klar och äntligen som att jag gör något meningsfullt. Men men......
 
Nu ska jag fortsätta med pluggandet. Ha en bra kväll :)

Koder och drömmar

Publicerad 2014-02-01 19:39:17 i Allmänt,

Jag är ledsen att jag inte skriver vad mina inlägg de senaste dagarna handlar om. Men jag vill inte skriva vad det är förrän det är helt klart. Den där sista saken som jag skrev om i förra inlägget är nu klart och det ser ut som att det blir så som jag tänkt. Jag vill som sagt inte skriva för mycket. Men det är en dröm som går i uppfyllelse. Så ni får ha tålamod ett tag till ;)
 
Livet känns en aning lättare nu kan jag säga. Men i och med att den sista saken blev klar igår så har jag börjat bli lite nervös. Inte en otrevlig nervositet utan mer fjärilar i magen. Men detta kommer bli sååå jävla bra :-D
 
Nu ska jag blåsa håret och sen titta på melodifestivalen. Inget som jag normalt brukar göra men vad gör man inte för att få mysa lite med dricka och chips :P
 
Ha en bra kväll på er :)

Om

Min profilbild

Josse

Jag är en glad tjej som bor i Karlstad tillsammans med min ganska nyblivna man och våra hundar Texas och Tia. Här får ni läsa om mitt liv, mina hundar och livet i allmänhet.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela