Josse - Mitt liv och mina tankar

Tisdag :-)

Publicerad 2014-12-16 20:58:19 i

Tisdag idag och det känns som att jag inte fått någonting gjort faktiskt. Jag har fått lite gjort men absolut inte allt. Tvättat det sista som låg i tvättkorgen har jag gjort iaf. Nu på kvällen har jag och Texas varit till klubben och trånat lite passivitet och socialisering bland andra hundar och människor. Och jag kan säga att han är inte rolig att ha med och göra just nu. Har nog kommit underfund med att han är hanilsken.  Känns rätt hopplöst just nu. Frågan är om jag någonsin kommer att få i ordning på hans utfall och idiotgrejer han håller på med. Som tur är så är han ju iaf söt!

Men jag måste säga att jag har en otroligt bra dag även om Texas är som han är. Saker och ting börjar falla på plats och det går i rätt riktning tror jag. Förhoppningsvis kommer 2015 bli ett ännu mer fantastiskt år än vad 2014 har varit:-) 

Nu ska jag slänga i en hårfärg och värma mig en kopp glögg tror jag.

😀😀😀😀

Dags att växa upp nu..

Publicerad 2014-12-15 21:30:09 i

Efter 1 1/2 år är jag på onsdag examinerad undersköterska. Känns helt otroligt bra att jag för en gångs skull faktiskt har avslutat något som jag påbörjat. Det har verkligen inte varit enkelt men nu är det klart och jag vet att jag kommer gå ut med betyg och diplom. Jösses vad tiden har gått fort!
Nu är det dags att ge sig ut i arbetslivet med en riktigt utbildning och allt vad det innebär. Det är alltså dags att växa upp och ta tag i mitt liv. Känns faktiskt rätt okej med tanke på att jag vet att jag gått ur skolan i ganska bra tid med tanke på alla pensioner som sker nu. 
Jag har faktiskt redan fått börja jobba lite smått på sjukhuset redan. Redan dagen efter min praktik avslutades fick jag jobba. Och förra veckan ringde de från en annan avdelning och frågade om jag hade lust att börja jobba hos dem också. Så där är jag bokad på jobb till helgen. Sen får vi se hur mycket jobb det blir framöver. Förhoppningsvis mycket! 
Jag hoppas verkligen på att kunna få ett vikariat på någon avdelning. Men det ser just nu inte ut som att det behövs någonstans. Men det är bara att fortsätta kämpa. Det är väl meningen att jag ska fortsätta utbilda mig till sjuksköterska någongång i framtiden men just nu tänker jag bara njuta av att äntligen ha en utbildning och faktiskt kunna jobba med något som jag vill. 


 😀😀😀😀😀

Om

Min profilbild

Josse

Jag är en glad tjej som bor i Karlstad tillsammans med min ganska nyblivna man och våra hundar Texas och Tia. Här får ni läsa om mitt liv, mina hundar och livet i allmänhet.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela