Josse - Mitt liv och mina tankar

Smider planer:)

Publicerad 2013-11-18 02:38:59 i Allmänt,

Håller för tillfället på att planerar min och Beccas affärsidé. Vi har precis genomfört en marknadsundersökning med mycket trevliga resultat. Nu ska vi bara fixa med det tråkiga innan vi förhoppningsvis kommer igång på riktigt:)

I morgon är det även första dagen i skolan efter praktiken igen. Ska bli skönt att komma in i rutinerna igen efter 5 veckors velade hit och dit:)

Nu ska jag titta på film. Ni kan nog gissa att jag ska vara vaken i natt. Vaknade tjugo i fyra idag. Har lite problem med att sova på nätterna. Så i natt är jag vaken så jag tar mig iväg till skolan i morgon:)

Jag är bara så otroligt bra!! :)

Publicerad 2013-11-01 12:13:30 i Allmänt,

Måste bara kika in och berätta hur det gick idag. Jag fick godkända presentationer och ett D i kursen :) Jag är bara så otroligt jävla bra :) Jag har kämpat med den här kursen i omgångar i tre år utan att klara det. Nu äntligen är den klar! Yeaaaaayyy :):)

Snälla!!

Publicerad 2013-11-01 02:14:19 i Allmänt,

Äntligen klar med alla uppgifter till svenskan. Tog lite längre tid än det var tänkt. Har bara muntliga redovisningar i morgon. Hoppas för min gud att jag klarar dem och att min lärare blir nöjd med alla inlämningsuppgifter jag har gjort och att jag inte får några kompletteringar mer. Jag orkar inte det!

Nu ska jag ta mina vovvar och sova. Tidig morgon som väntar så jag får förbereda mig ordentligt innan det är dags!

Om

Min profilbild

Josse

Jag är en glad tjej som bor i Karlstad tillsammans med min ganska nyblivna man och våra hundar Texas och Tia. Här får ni läsa om mitt liv, mina hundar och livet i allmänhet.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela