Josse - Mitt liv och mina tankar

Time for changes

Publicerad 2014-04-08 23:15:34 i Allmänt,

Jag går runt med en känsla av en saknad. Jag vet inte vad det skulle kunna vara men det känns som någonting saknas i mitt liv. Jag har bestämt mig för att göra vissa förändringar i mitt liv. Det kanske inte sker på en gång men förhoppningsvis dröjer det inte länge. Jag vet inte riktigt hur jag ska göra än bara. Men jag kommer nog på det såsmåningom. Det viktigaste för mig just nu är att fokusera på skolan. Har denna och nästa vecka kvar innan det är lov och sen är det dags för fyra veckors praktik. Efter praktiken är det inte så många dagar kvar i skolan innan det är dags för sommarlov. Så nu är det bara att ligga i så jag kommer ikapp det jag har missat och göra proven som jag missat också. 
 
Nu har jag fått skriva av mig lite. Och det är ingen idé att fråga mig vad det handlar om. Jag vet som sagt inte det själv. De förändringar som ska göras håller jag för mig själv ett tag till. Så det är ingen idé att fråga om dem heller.
 
Dags att fortsätta plugga

Om

Min profilbild

Josse

Jag är en glad tjej som bor i Karlstad tillsammans med min ganska nyblivna man och våra hundar Texas och Tia. Här får ni läsa om mitt liv, mina hundar och livet i allmänhet.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela