Josse - Mitt liv och mina tankar

Frustration....

Publicerad 2013-01-31 21:08:49 i Allmänt,

Har insett nu varför jag haft så svårt med första inlämningsuppgiften till Svenskan. Min frustration över allt som pågår runt omkring har övergått till irritation. Vilket i slutändan har gjort att jag fått koncentrationssvårigheter. Men nu har jag äntligen kommit på ett sätt som kanske kan underlätta lite för mig att komma igenom den förbannade texten. Kopplade in datorn i skrivaren och skrev ut den istället. Vilket innebär att jag just nu iaf inte behöver sitta vid datorn och bli distraherad av allt annat:) Så nu ska jag strax gå och göra mig en kopp te eller varm oboj och sen sätta mig i soffan och försöka ta mig igenom texten. 
 
Måste även säga att jag tyckte att det var lite roligt när jag kollade statistiken på min blogg och såg att det hittills idag varit 6 unika besökare, men 39 sidvisningar. Någon som läser min blogg om och om igen kanske? Haha! :) Blev iaf lite paff när jag såg det. 
 
Uppdaterar lite senare igen kanske:)

Åhhh!!

Publicerad 2013-01-31 15:06:21 i Allmänt,

Jag hatar att behöva sitta inne och plugga när det är sånt fint väder ute. Det värsta är att jag inte riktigt kommer igång heller. Jag har försökt läsa den förbannade texten flera gånger. Men jag tar mig ingenstans. Det är inget som fastnar. Första uppgiften är att jag ska läsa en text som är 3509 ord långt och sen ska jag skriva ett referat på exakt 400 ord av det. Jippi! För att kunna skriva ett referat så måste man veta vad man ska skriva om också. Och eftersom ingenting fastnar i huvudet så har jag absolut ingen aning. Men jag måste ta mig i kragen. Uppgiften ska vara inlämnad denna veckan så jag har inget annat val än att tvinga mig igenom läsningen. Inte nog med att ingenting av texten fastnar, den är supertråkig också... Så just nu hade jag hellre suttit någon annanstans och druckit kaffe och njutit av dagen.
 
Men här sitter jag.. 
 

Tydligen....

Publicerad 2013-01-31 00:40:58 i Allmänt,

Fick höra igår av en person att jag är en fruktansvärt elak människa. Det fick mig att tänka till lite. Och jag har kommit fram till att jag anser inte mig själv vara elak och egocentrisk som denna personen ville påstå att jag är. Jag har alltid brytt mig om människor i min omgivning och jag vill att alla runt om mig ska må bra. Men de senaste åren har jag försökt att inte sätta andras behov före mina egna och även före Håkans. Jag tror att min bestämdhet kan göra så att jag kan framstå som elak. Vilket självklart inte är min mening. Men jag vill ha saker och ting på mitt sätt, iaf när det gäller vissa saker.
Samma person som sa till mig att jag är en fruktansvärt elak människa är samma person jag skrev om häromdagen. Jag tänker inte skriva ut något namn. Den personen sa också till mig igår att jag måste kunna rättfärdiga allt jag skriver här. Men jag säger som jag sagt tidigare. Detta är min blogg och jag skriver vad jag vill här. Gillar ni det inte så behöver ni inte läsa. Och vill jag inte tala om vem som är vem för er så behöver jag inte göra det. Ville bara klargöra detta...
 
Senaste dagarnas händelser har fått mig att inse att vissa människor fungerar på ett sätt att det ALLTID måste vara mest synd om dem. Detta stör mig något så fruktansvärt. Jag förstår mycket väl att alla människor har sina egna problem. Men just nu behöver jag inte höra på dem. Jag har nog med mina egna problem.. För mig är mina "problem" väldigt stora då jag inte vet vad som kommer hända och vad som kan hända. Mina problem är verkliga för mig. Ditt problem är ditt problem. Kan inte du lyssna och stötta mig när jag behöver det och bara sitta och skratta åt dem. Då kan du glömma att jag tänker lyssna på dina problem. 
 
Det finns så mycket som jag skulle vilja skriva här men jag kan inte. Antingen för min egna säkerhets skull eller för att jag lovat att inte säga något till någon. 
 
Idag har det varit en dålig men bra dag tillslut. Åkte hem till Becca och David förut för att göra smörgåstårta. Dit kom även Becca och Alex. Det var väldigt skönt att få prata med dem. De är som extra småsystrar. Man skrattar alltid när man är med dem. Och efter denna dagen behövdes det kan jag säga. Många tårar har rullat på min kind idag. Smörgåstårtan blev supergod. Blev en bit över som jag och Håkan ska dela på i morgon:)
 
Nu har jag fått skriva av mig lite så nu tänker jag bädda ner mig i soffan och soooova heeeela natten lång:)
 
Natti

Onsdag 30/1

Publicerad 2013-01-30 16:20:03 i Allmänt,

Idag får man verkligen vårkänslor när man tittat ut. Solen har skinit, det har inte varit alldeles för kallt och fåglarna har kvittrat. En riktig vårdag alltså. Jag längtar ordentligt efter sommaren nu. Värme, sol och trevliga sommarkvällar.  Önskar tiden kunde gå fortare. Riktigt fort nu! 
Hittills idag har det varit en lugn dag. Sov ganska länge och har sedan varit och handlat lite. Blir strax hämtat av Becca och då ska vi hem till henne och göra överraskningar:) hehe:P
 
Ha en trevlig kväll för det tänker jag ha:)

Jaooo.....

Publicerad 2013-01-30 01:34:48 i Allmänt,

Så var denna dagen också slut. Nu har Carro kommit hem äntligen. Det var skönt att bara var ajg och Håkan under två veckor. Kändes som förut då. Men saker och ting måste återgå till det normala någon gång också. Och, det kanske låter lite illa detta, men det är inte en långvarig lösning detta med att hon bor här. Förhoppningsvis hittar hon jobb neråt snart och kan få flytta och börja om på nytt. Som hon faktiskt vill göra:) 
Annars har dagen varit lugn. Håkan är fortfarande hemma och blir hemma hela veckan. Han är inte riktigt lika dålig som han var i går. På eftermiddagen klättrade han nästan på väggarna så jag tog med honom och fikade. En lugn eftermiddag/kväll fick det bli. Fick även ett besked idag som jag hade hoppats på att inte få. Men tyvärr har jag inget val. Det handlar om samma sak som igår, vilket tyvärr innebär att jag inte kan skriva vad det handlar om. Jag önskar verkligen att jag inte hade behövt göra det. Det tar just nu upp väldigt mycket av mina tankar och gör faktiskt att jag inte mår jättebra. Men det är snart över. Jag mår bättre idag än i går iallafall. Nu har jag fått smälta det lite och insett och även fått höra från annat håll att det inte är så allvarligt. Och det bästa är att jag har stöd. Det var väldigt skönt att höra. Kanske inte från någon som man trodde, men det underlättar lite iaf. Har även pratat lite med Håkan idag och fått höra hans tankar om detta. Och det var skönt att höra att det inte bara är jag som är orolig. Han är det också. Nu känner jag mig inte så ensam i detta längre. Vilket jag gjorde igår och det var nog det som gjorde att jag inte mådde så bra igår. Jag kände mig totalt ensam då. Håkan låg och var totalt däckad och det gick knappt att prata med honom. Så jag fick ingen större reaktion från honom då. Och alla andra har så mycket med sig själva känns det som. Den enda som faktiskt riktigt lyssnade på mig igår var Hultman. Hon följde med mig och handlade och höll mig sällskap så jag inte behövde vara själv. Och det är jag verkligen tacksam över. En guldstjärna till dig gumman<3
 
Nu ska jag bädda ner mig och Texas i soffan och plugga lite:) 
 
Natti

Ibland....

Publicerad 2013-01-29 01:08:10 i Allmänt,

Just nu känns det som att jag inte har något som helst stöd i från dem man trodde skulle finnas där när man behöver dem. Just nu vill jag bara bryta ihop och gråta floder. Men jag kan inte. Jag måste framstå som starkast när det är som jobbigast. Just idag har det varit en väldigt jobbig dag. Fått reda på vissa saker och även så kom Håkan hem från Frövi med nåt virus. Så han ligger med feber och har kräkts under dagen. Det är riktigt synd om honom:(
Det andra tänker jag inte skriva vad det handlar om. De som är närmast vet vad jag menar. Och det känns inte som en slump att det skulle hända just idag. Så i morgon ska jag ringa ett samtal för att få reda på om det verkligen är så som jag tror att det kan vara. Jag hoppas verkligen inte att det är så. Jag är så orolig att jag har ont i magen och har haft ont i magen hela dagen. Men det blev värre nu på kvällen. Usch! Jag vill bara att detta ska ta slut så jag slipper oron... Jag tror inte att någon kan förstå hur jag mår just nu. Någon sa en sak till mig förut som jag verkligen inte behövde höra. Det visade bara på brist på empati. En sån sak hade jag inte brytt mig om för en vecka sen. Men just idag är ingen bra dag överhuvudtaget....
 
Nu har jag fått skriva av mig lite. Även om det inte är så sammanhängande och man fattar ingenting av vad jag menar. Men det är så i mitt huvud just nu. Det går bara runt och runt. Och jag vill bara gråta. Men det känns som att det inte är någonting att gråta för egentligen.
 
Nu ska jag bädda ner mig på soffan och titta på tv tills jag somnar. Om jag nu kan somna!
 
Natti

På god väg:)

Publicerad 2013-01-26 18:12:02 i Allmänt,

 Nu kan jag verkligen se ett slut på "renoveringen" nere i hallen. Idag kom hatthyllan upp och även spegeln som jag målade igår. Blev riktigt nöjd med resultatet. Nu är det bara lite smågrejer som är kvar. Typ fler lådor till hyllan, matta och de andra speglarna ska upp på väggen också. Sen är det klart:)
Slänger in före och efterbilder:)
 

Shoppppppppiiiinnnnggg:):):)

Publicerad 2013-01-26 02:31:26 i Allmänt,

Åh vad jag älskar att shoppa. Nu menar jag inte att jag handlar kläder, skor och sånt tjafs. Det tycker jag faktiskt att det är riktigt tråkigt. Men att handla till mitt hem, min hund och min sambo är någonting som jag verkligen gillar. Håller ju just nu på att fixa i hallen därnere, så idag har jag varit och köpt hatthyllan. Passade på att gå in på Interiörboden i Grums när vi ändå var där. Hade aldrig varit där förut. Men jag kan med säkerhet säga att det är en butik som jag kommer att besöka igen. Fanns så otroligt mycket fina saker. Tyvärr köpte jag inget idag, då jag inte visste riktigt vad jag ville ha. Som sagt så var det måååånga fina saker. 
Efter vi varit i Grums så åkte vi till Ilanda lagerförsäljning för att kika lite. Inte heller där hittade jag något. Medan Rebeccorna (både hansson och hultman) hittade massor av saker de ville ha. Efter det åkte vi till Biltema och köpte svart sprejfärg. Påminn mig om att jag aldrig mer ska sprejmåla någonting inomhus. Hatar verkligen dammet som blir. Kommer ta evigheter att städa bort allt. Men nu är iaf speglarna och T:et målat. Efter biltema åkte vi hem till Hultman och hämtade hundmat som hon hade kvar. Sen åkte vi till Ikea för att fika. Tyvärr kom jag därifrån med massor av saker. Tyckte jag hade vart så duktig under dagen och inte spenderat så mycket pengar. Men på Ikea sprack min budget tror jag:S Blev ett par speglar som jag målat svarta, två små gosedjur till Texas, en vas, ljus, sand, galgar och lådor att ha i hyllan i hallen. Mycket nöjd med sakerna, men jag tyckte då att det var onödiga saker. Efter Ikea åkte vi och köpte Pizza och sen åkte vi hem till mig och Håkan och käka. Efter vi hade ätit bestämde jag mig för att jag skulle sätta på benen på hyllan i hallen. Sagt och gjort. Tyvärr måste jag åka till Ikea och köpa de högre benen verkar det som. Så det får bli i morgon. Måste även fixa gipsplugg så vi får upp hatthyllan och även några fästen till T:et. 
Före och efterbilder på ena spegeln. Hade egentligen tänkt att måla den vit, men den skulle inte passat in därnere då. Så den fick bli svart:) Blev riktigt bra faktiskt. 
 
 
Nu ska jag bädda ner mig i soffan och sooooova:)
 
Natti

Trött?

Publicerad 2013-01-25 01:15:20 i Allmänt,

Har gått runt och varit jättetrött precis hela dagen. Vaknade när Håkan åkte till jobbet vid halv sex i morse och var vaken en timme eller nåt. Hade nog kunnat vara vaken längre, men jag mådde verkligen inget bra. Tror jag haft några feberepisoder de senaste dagarna. Men de går över jättefort. Somnade iaf om vid halv sju. Sen vaknade jag inte förrän kanske halv elva igen. Mådde då bättre, men inte bra. Haft huvudvärk och mått lite illa under dagen. Men det stoppade inte mig i från att ta mig en långpromenad med vovven och sen städa och tvätta. Så nu har jag ett någorlunda städat hem (fuskat lite med hallen eftersom den är under renovering) och nytvättade kläder:) Vad jag känner mig duktig idag.
 
Skulle ha uppdaterat igår, men jag var så trött på kvällen så jag orkade inte. Igår jobbade jag eftermiddag, 14-16. Sen åkte jag ner till stan och träffade Rebeccorna. Shoppade inget speciellt, förutom ett vitt T som man kan ha på väggen. Tänkte sprejmåla den svart och ha den över krokarna till Texas. Så det verkligen blir hans krokar:) Det kommer nog bli riktigt bra. Bilder kommer;) 
Efter turen på stan åkte jag hem och gosade ner mig i soffan medans Håkan lagade mat. Han gjorde hemmagjorda hamburgare. Och de var så otroligt goda. Så det får han gärna göra om. Hehe:)
 
I morgon ska jag storhandla och även köpa hatthyllan och lite småsaker så hallen blir klar någongång:) 
 
Nu ska jag bädda ner mig på soffan och somna gott. Om jag kan. Piggnade till för ett par timmar sen, så det lär märkas om jag kan somna eller inte:)
 
Natti natti till er iaf:)

Kallt.....

Publicerad 2013-01-23 01:04:25 i Allmänt,

Började skriva detta inlägget för flera timmar sen egentligen. Men som vanligt så kan jag inte göra en sak åt gången. Utan allt ska ske på en gång. 
 
Har iaf haft en trevlig eftermiddag på Ikea med båda Rebeccorna. Fikade och pratade om massor när vi var där. Fick även köpt hyllan som jag skulle köpa. Så nu är den ihopmonterad och står därnere och väntar på att få sina ben och att få lite lådor. Benen monteras i morgon när jag orkar hämta in skruvdragaren från bilen. Lådorna får inhandlas på fredag. På fredag ska jag även köpa den nya hatthyllan och lite smågrejer. SEN är det förhoppningsvis färdigt därnere iaf:) Tvingade Håkan att sätta tillbaka trappräcket förut också. Jag hade gjort det själv om jag vetat hur man gör. Haha.. Men eftersom Håkan plockade bort det så fick han vara så snäll att sätta tillbaka det också:) 
 
Har även hunnit med att jobba idag. Jobbade 18-21. Inte så att man blir rik av att jobba de tiderna nästan varje dag. Men det är iaf timmar. Bättre än inget:) I morgon jobbar jag 14-16. Hoppar in och jobbar em då de har apt-möte. 
Det är ganska skönt att jobba nån timme här och där då jag nu har börjat plugga igen. Läser bara ett par kurser. Men jag vill koncentrera mig på att få kurserna gjorda så fort som möjligt. Så slipper jag ha det hängande över mig:)
 
Nu orkar jag inte skriva mer. Dags för sängen (soffan i mitt fall). 
Natti

Måndag...

Publicerad 2013-01-21 22:15:01 i Allmänt,

Så var måndagen snart slut och veckan har börjat på allvar. Har städat nere i hallen efter helgens målande. Och jag måste säga att jag är sjukt nöjd med färgen. Hade egentligen tänk att ha samma färg därnere som i sovrummet. Men eftersom jag redan köpt färgen så fick det bli den. Blev ett helt annat rum faktiskt. Förut kändes det väldigt mycket som en grotta. Det gör det inte längre:) Nu ska jag bara ta mig i väg till Ikea och köpa hatthylla och även en expedit med fyra fack. Och lite annat smått och gott. Måste även få tummen ur och måla spegeln. Sen är det äntligen klart där nere iaf:) Jag tror att det kommer kännas enklare att börja här uppe i hallen nu när det är klart därnere. Det tråkigaste med att måla häruppe är att Håkan måste bygga ställning i trappan. Och jag tänker verkligen inte ställa mig på den. Så det får bli Håkans jobb att måla där. Där har jag även tänkt ha någon väggdekoration. Vet inte vad bara. Sitter och kollar runt lite på internet och det finns ju så otroligt mycket. Hade tänkt att köpa på Ikea men jag har hittat många andra som jag hellre vill ha. Får nog visa Håkan någon dag:) Ska även sätta någon vinyl på trälisten som typ delar av över och nedre hallen. Det är just nu träfärgad och jätteful. Men vi får inte måla på den. Så då får man vara lite uppfinningsrik och hitta lösningar som funkar ändå. I detta fallet får det bli någon typ av vinyl. 
 
Det var menat att Håkan skulle sova borta under veckan. Men han kom hem idag ändå. Och ingen blev gladare än jag. Det är allt lite tråkigt att vara själv hemma när man är van vid att det iaf kommer hem någon på kvällen. Carro är i falkenberg hos mamma sen i tisdags. Så hade Håkan sovit borta så hade jag varit helt själv. Är inte vam vid det längre. Som tur är så har jag ju alltid min lilla älskling här hemma hos mig. Tyvärr så verkar han vara sjuk. Han har kräkts och är dålig i magen. Så just nu är det fasta som gäller. Hjälper inte det så får jag åka och köpa Prokolin i morgon. Det ska vara bra för magen på hundar. Men förhoppningsvis slipper jag att köpa det. Han verkar vara lite piggare nu och piper inte längre som han gjorde innan han kräktes och fick komma ut och bajsa. 
 
Jag måste också få skriva av mig lite. Det finns en person som idag gjort mig väldigt irriterad. Denna någon har jag inte brytt mig om under en tid. Men just idag visade personen att den inte kan släppa saker som hänt och gå vidare. Denna människa tror att den är vuxen, men i själva verket så bevisade den idag att den inte är det. Egentligen borde jag inte bry mig. Men jag blev så irriterad när jag såg vad personen hade skrivit. Jag vet inte om det är riktat mot mig, men jag känner mig träffad då jag vet vad personen tycker om mig. Men nu tänker jag inte slösa mer energi på den människan. Nu har jag iaf fått skriva av mig. 
 
 
Ni får en bild på en av mina älsklingar. Jag kan med säkerhet säga att han och Håkan är det bästa som hänt mig<3 
 
Nu ska jag kika lite på mina kurser och se om jag blir något klokare.
Natti<3

Nu får det gärna bli....

Publicerad 2013-01-21 00:43:18 i Allmänt,

Nu får det gärna bli sommar!
Jag är sjukt trött på vintern just nu. Det är kallt och nästan vidrigt att vara ute just nu tycker jag. Visst vintern har sin charm med ljusen i fönstren och den första snön. Men det känns som att det räcker med 1-1½ månads vintern. Sen kan det gärna få bli vår och sommar. Men jag ska väl inte klaga. Jag kan ändå inte göra något åt det.
 
Helgen har varit mysig. I fredags blev det en tur till hundrastgården med Becca, Atos och Texas. Tog inte med någon boll till Texas för jag tänkte att denna gången kanske han kunde springa av sig lite själv. Men självklart hittade han en bit av vad som en gång varit en boll, som han ville att jag skulle sparka på åt honom. Han är helt otrolig min hund. 
Efter hundrastgården följde jag med Becca hem och drack kaffe. Sen åkte jag hem för att börja med maten, men det slutade med att jag spacklade nere i hallen och Håkan fick gå iväg och handla det som behövdes till maten. Håkan fick dock inte laga mat då han kom hem med en ögoninflammation i Fredags. Såg riktigt äckligt ut igår när han vaknade. Becca och David kom och käkade med oss och när de hade åkt så åkte jag och Håkan och köpte godis till mig. Sen åkte vi hem och la oss. Jag har sovit på soffan de senaste nätterna för att inte riskera att få ögoninflammation jag också.
 
Igår var jag och Håkan ut till isen på örsholmen och kollade om det var någon där och åkte. Det var det självklart. Blev några varv med bilen. Det är inte första gången jag åker med på isen men det är lika läskigt ändå. Jag tänker att om det går att bada där på sommaren borde det inte gå att åka bil där på vintern. Men tydligen är jag den enda som tänker så. Iallafall så träffade vi en kompis till Håkan därute som frågade om vi skulle med och käka. Och eftersom vi ändå skulle till apoteket och köpa ögonsalva till Håkan så passade vi på att käka på Rapido. Efter vi hade ätit så åkte vi hem och började måla nere i hallen. När vi var klara så åkte vi ut till örsholmen en sväng igen. Där mötte vi David m fl som skulle åka till Mcdonalds och käka. Så vi följde med dit och sen åkte vi till isen igen och Håkan fick köra lite medan och Texas stod och tittade på. Efter någon timme eller två så åkte vi hem igen.
 
Idag har vi målat en andra gång i hallen och har även haft Rebecca Hultman här på besök innan det var dags att börja jobba. Jobbade 18-21 idag också. När jag kom hem från jobbet så stod Håkan och målade en tredje gång. Så nu är äntligen hallen färdig:) Nu ska det bara torka och städas ordentligt så är det bara att börja inreda igen:)
 
Äntligen är den fuuuuuula tapeten borta i nedre hallen iaf!!! Efterbilder kommer nästa helg;)
Nyvaken och jättesvullen i ögat <3
 

Äntligen!!!!

Publicerad 2013-01-19 00:28:23 i Allmänt,

Som jag skrev igår så har jag inte riktigt haft tid, ork och lust att uppdatera på några dagar. Och igår blev det bara det korta inlägget. Var ganska trött när jag kom hem från jobbet igårkväll så jag orkade helt enkelt inte. 
 
Det har inte hänt särskilt mycket i veckan heller för den delen. Var och besiktigade Cossien i Tisdags. Tyvärr gick den inte igenom nu heller. Men det var bara för att insisterade på att testa bilen och då insåg att ABSen inte funkar ändå. Men han godkände ABS-bromsarna ändå och underkände ABS-indikeringering i stället. Mycket konstig besiktning måste jag säga. 
 
Har idag börjat med nedre hallen äntligen! Har plockat bort allt och även spacklat alla hål. Så i morgon är det dags för slipning och målning äntligen. Måste köpa ny hatthylla och även en expedithylla med fyra fack till veckan. Så är det snart klart därnere:) Wooohoo!!! Tyvärr ser det ut som att jag får fixa hallen själv. Håkan har åkt på ögoninflammation. Så ena ögat är typ helt uppsvullet. Får se om han är bättre i morgon. Kan ju alltid hoppas iaf:)
 
Nu ska jag bädda ner mig på soffan med täcket, kudde och tv och sova ända fram tills i morgon(lördag)!
Håkan får i alla fall ha hela sängen för sig själv i natt. Hehe:)
 
Natti

veckan

Publicerad 2013-01-17 17:12:25 i

Har inte uppdaterat på länge nu igen. Och detta inlägget lär inte bli så långt heller. Får försöka att skriva ikväll när jag kommer hem igen.
Ska strax gå iväg till jobbet och jobba 18-21. Lite gott att det blivit lite mer jobb nu faktiskt. Dock inte så mycket som jag önskar. Men det kommer förhoppningsvis:-)

Ha en bra kväll!

ÅÅÅÅååhhhhhh!!!!

Publicerad 2013-01-14 02:07:42 i Allmänt,

ÅÅHHHHH!!!! Vad det går bra för mig just nu. Eller inte. Försökte vara vaken natten som gick för att somna i tid i dag. Men det slutade med att jag somnade när klockan var halv åtta i morse. Vaknade när klockan var fem i eftermiddags. Så i natt ska jag dyngna har jag tänkt mig. Ska alldeles strax gå ut med vovven i kylan och sen göra mig lite kaffe. 
 
Som ni kanske förstår har jag inte fått någonting gjort i hallen idag heller. Men däremot vet jag nu hur jag vill ha det där nere iaf:) Här uppe har jag haft det klart för mig hur jag vill ha det länge, men det är inte så otroligt lätt att måla häruppe då Håkan måste bygga ställning i trappan. Och jag tänker inte sätta min fot på den ställningen. Jag är sjukt höjdrädd. Så det får Håkan fixa faktiskt:) Men får man i ordning därnere kanske det blir enklare att greja här uppe sen. 
 
Min hjärna går på högvarv just nu. Har så mycket som jag vill göra, men inte kan just nu för att klockan är för mycket. Haha!!
 
Nu ska jag ta med hunden ut och kissa ;)
 
Sov gott!

Svårt att sova...

Publicerad 2013-01-13 04:20:29 i

Har ett stort problem med att somna just nu. Eftersom jag somnar mycket sent, typ 4-5 varje morgon, så sover jag ju under dagarna. Vilket i sin tur gör att jag somnar ännu senare. Jag går runt och är trött hela tiden känns det som. Det jag jag ju säga då är inte så roligt. Jag har hamnat i någon sorts ond cirkel. Funderar allvarligt talat på att dyngna just nu. Men jag vet att jag kommer vara superduper trött hela dagen i morgon och inte orka göra något typ. Men det kanske är enda sättet att få någon rätsida på mina sömnproblem.
Att sluta röka går inte direkt som jag vill heller. Jag har trappat ner en hel del, men jag har inte slutat helt. Däremot har jag varit rätt så duktig med godis, dricka och energidryck i snart en vecka faktiskt. Åt några få godisbitar ur Beccas godispåse förut och har druckit någon energidryck. Annars har jag varit riktigt duktigt:-)

Skrev ju i mitt förra inlägg att jag skulle kolla om jag hade alla saker för att kunna börja måla i hallen. Kollade faktiskt förut och det saknas endast ett målarfärgstråg och nån pensel till behövs. Annars så har jag allt. Kanske skulle plocka ner alla saker i morgon och börja med att spackla och sånt. Så kan jag på tisdag åka och köpa det sista som behövs. Måste ändå åka och besiktiga bilen, så då kan jag ju hoppa in och köpa de saker som behövs:-)

Nu ska jag fortsätta titta på tv och se om jag faktiskt kan somna någongång:-)

Natti

Kvällar....

Publicerad 2013-01-12 02:44:11 i

Varje kväll/natt, när det är dags att gå och lägga sig, så får jag ett sånt otroligt sug efter att greja här hemma. Jag villa hitta bra lösningar och idéer till hallen. Men det känns som att jag inte riktigt får tummen ur att göra något med den. Jag skrev i mitt tidigare inlägg att det är så svårt att komma igång när man inte har någon vision om hur det ska bli. Och jag måste säga att det stämmer. Jag tycker att jag försöker hitta inspiration på alla sätt och vis men jag får ingen. Börjar bli rätt tröttsamt nu. Men jag tror att börjar jag med målningen så kanske det blir enklare att föreställa mig hur jag vill ha det. Det kanske är det jag ska göra i morgon. Måla! Men först måste jag ju kolla om vi har alla saker vi behöver, vilket jag har för mig att vi inte har. I såna fall får målningen vänta tills i veckan.

Nu ska jag fortsätta leta inspiration:-)

Natti

Fredag:-)

Publicerad 2013-01-11 16:49:11 i

Äntligen är det Fredag. Bästa dagen på hela veckan faktiskt. Jag får en så bra känsla på fredagar. Vet inte varför, men det kan bero på att då är det helg och jag får ha älskling hemma (oftast). Har nyss varit ut i förrådet och grejat lite. Hittade några kartonger som Becca och David ska få, för nu är det deras tur att flytta igen. Trodde att vi skulle haft fler kartonger men tydligen så har jag gjort mig av med eller så använder jag dem själv. Trots att det är över ett år sedan vi flyttade till långtäppan så har jag fortfarande inte packat upp allt. Och allt kommer nog inte bli uppackat heller för den delen. Det som är kvar nu är att måla den förbannade hallen och även lilla rummet. Men jag tror att det lilla rummet får vänta tills Carro har flyttat ut. Men hallen måste jag ta tag i snart, håller på att bli tokig på den. Det är enklare att komma igång när man har en vision om hur det ska bli. Men jag har absolut ingen idé alls. Vilket är riktigt tråkigt faktiskt. Jag vill ju så gärna bli klar med mitt hem och få ordning på de sista sakerna. Men det känns väldigt långt borta just nu:-(

Och hur går det med rökningen då?
Inget bra alls faktiskt. Igår fuskade jag tre gånger. Och idag har jag hittills fuskat två. Men jag har tappat lusten lite faktiskt. Viljan finns men lusten har försvunnit. Men som jag har sagt så ska jag ge det ett ärligt försök iaf:-) Så får vi se hur det går med det:-)

Nu ska jag fortsätta stöka till mitt hem lite. Har kommit underfund med att mitt hem blir stökigare ju mer jag grejar:-)

slutar....

Publicerad 2013-01-10 18:38:20 i

Som jag skrev igår så har jag tänkt att sluta röka. Så jag försöker redan nu. Har tänkt att uppdatera varje dag med hur det går.

Så första uppdateringen kommer här.

Igår rökte jag endast fyra (!) stycken. Rökte då halva åt gången och det funkade jättebra.

Idag har jag försökt att inte röka alls. Tyvärr så har jag lyckats att hittills idag bara röka en cigg. I normala fall röker jag typ 15-17 cigg om dagen. Så jag är rätt nöjd ändå.

Humöret är väl inte på topp, men jag försöker iaf:-) Har varit ute och gått en timme för att försöka röra på mig i stället för att sitta stilla. Det blev en promenad på nästan 5 km. Riktigt skönt faktiskt.

Nu ska jag fortsätta greja här hemma.

Nytt år, nya möjligheter!

Publicerad 2013-01-09 13:59:11 i

Detta året inleddes inte superbra. Har varit förkyld i nästan två månader, men det har inte brutit ut ordentligt än. Trodde det skulle göra det i måndags för då låg jag och mådde dåligt precis hela dagen. Men igår mådde jag bättre igen och förkylningen har dragit sig tillbaka. Så nu mår jag som jag gjort i två månader igen. Riktigt tråkigt faktiskt. Önskar att jag kunde bli riktigt dålig eller bli ordentligt frisk från detta. Men det känns som att det inte kommer hända än på ett bra tag:-(

Har iaf gett mig själv några nyårslöften. Vissa är jag på god väg att klara av och vissa är lite svårare. Ett av dem var att sluta bita på naglarna (jag vet, det är jätteäckligt),men det verkar som att jag faktiskt lyckats. För första gången i mitt liv har jag någorlunda långa naglar:-) Jag har försökt många gånger förut att sluta bita på naglarna, men jag har alltid misslyckats. Men eftersom det faktiskt gått så bra hittills så fick det mig att fundera. Jag kanske har lite bättre självdisciplin än jag trodde. Så innan detta året är slut ska jag sluta röka! Jag ska hitta något bra sätt som hjälper mig. Har hört talas om någon spray som ska hjälpa bra, så tror att en sån ska inhandlas när lönen kommer. Försöker jag inte så vet jag inte om jag klarar det eller inte.

Detta är året då många förändringar kommer ske. Har avlagt en del andra nyårslöften också, men det är inget jag tänker skriva här.

Nu ska jag göra mig i ordning och hitta på något.

Ha en bra dag allihop:-)

Gott nytt år!

Publicerad 2013-01-01 18:19:17 i Allmänt,

Hade en mycket trevlig kväll igår, trots vissa händelser. Har nog aldrig varit så rädd för min hunds skull som jag var igår. Är så sjukt glad för att han överlevde gårdagen. Tänk att EN raket kan förstöra en hunds liv så som den raketen som sköts igår när Håkan var ute med Texas gjorde. Jag kan med säkerhet säga att jag har totalt ändrat åsikter om hundägare som är emot fyrverkerier och som faktiskt drogar ner sin hund under nyår. Antagligen kommer jag nästa nyår få göra samma sak med Texas. Jag har aldrig sett Texas skaka så mycket som han gjorde och han har aldrig varit så okontaktbar som han var igår. Texas är valpig i vanliga fall men igår var han inte stor överhuvudtaget. Jag brydde mig inte så mycket i början när han kom in. Men när jag såg hur han bara låg och skakade och ville varken äta eller dricka så bröt jag ihop. Så resten av kvällen spenderades i bilen. Skålade in det nya året vid en elkraftstation och skickade iväg sånadäringa thailändska lampor vid kroppkärrssjön. Sedan åkte vi bara runt i flera timmar. Det blev inte riktigt den nyår jag hade tänkt mig, men den blev bra tillslut ändå. När vi tillslut vågade oss hem vid två-tiden så hade vi en mycket trött hund med oss. Han hoppade upp i vår säng och där låg han helt utslagen. Reagerade inte ens när jag åkte för att köra en kompis. Stackarn! 
 
Hoppas i alla fall att ni har haft en trevlig nyår med god mat och trevligt sällskap :)
 
 
 
(Om ni lägger märke till att det sitter en tampong i backspegeln så är det för att bilen är rätt så fuktig och blöt. Den hjälper till att få bort fukten)

Om

Min profilbild

Josse

Jag är en glad tjej som bor i Karlstad tillsammans med min ganska nyblivna man och våra hundar Texas och Tia. Här får ni läsa om mitt liv, mina hundar och livet i allmänhet.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela