Josse - Mitt liv och mina tankar

Fika på staden och fixa i Garaget:)

Publicerad 2009-08-26 00:31:58 i Allmänt,

Dagen började vi strax innan elva då pappa ringde och frågade om jag ville följa med till stan och fika. Han skulle bjuda:) Jag kan ju säga att dagen började med att jag var arg och irriterad fortfarande efter igår. Kändes lite dumt faktiskt att vara på dåligt humör. Efter många om och men bestämde jag mig iaf för att följa med. Hoppade in i duschen och gjorde mig i ordning och cyklade iväg. När jag kom ner till stan så mötte jag först pappa och sen kommer Carro med faster och lillkusinen ( Som det var typ flera veckor sen man såg sist känns det som). Vi satte oss och fikade och pratade en stund. sen gick vi och tittade i affärerna och jag fick köpa mig tre par nya trosor. Dom är såååååå söta:)
Sen cyklade jag hem och pappa följde efter i bilen. Han hjälpte mig och håkan att bogsera bilen bort till garaet eftersom bilen inte ens startade längre. Där blev vi ett bra tag. Var och köpte en familjepizza och jäääätte mycket coca-cola.
Nu är iaf toppen bortplockad och den ska nu planas. Så förhoppningsvis så är bilen ihopplockad på fredag kväll:) Kanske blir en repa på flygfältet på lördag ändå:) om bilen går som han ska och allt flyter på:)

I morgon ska jag städa här hemma och sen tänkte jag åka ut till bergvik. Ska klippa oss klockan fem men jag tänkte ta med mig carro ut lite tidigare och gå runt och titta lite:) Beror på när hon slutar:) 
Sen blir det att handla och hem och laga mat. Johanna och Daniel kommer och ska äta köttfärssås:) De du Rebecca. Då missar du något=P

Nu ska jag gå och strypa katten och sen ska jag gå och lägga mig. Får se om han överlever tills i morgon.....

Hörs nån annan dag=)

Puss och kram=)

Lämna en kommentar!!!!!!

Trasig biljävel och en annan massa krångel!!!!!

Publicerad 2009-08-25 02:05:25 i Allmänt,

Japp, nu har vi ingen bil längre. det hade vart bättre om den hade blivit stulen faktiskt. Då hade det inte behövt kostat så otroligt mycket som det kommer göra nu.
Skulle ha vart på stan i morgon och köpt nya kläder, men der blir de inget med. Blev ganska irriterad och ledsen när Håkan sa att jag inte kunde köpa några kläder. Men nu kan han ju glömma att han kan gå och köpa redbull och cola varje dag på jobbet. det blir de inget med det heller...... Nu kommer jag ta hans kontokort och pengar i från honom........

Låter väl inte jätteroligt men så blir de nu

Nu ska jag gå och lägga mig och njuta av den sista godispåsen på ett bra tag

Puss och godnatt

Onsdag

Publicerad 2009-08-12 14:00:50 i Allmänt,

Idag är det onsdag. I morgon jobbar jag igen och fre, lör, sön också:) Fick min lönespec idag:) Det tog ett tag innan jag fattade vart man skulle läsa för att se vad jag får ut:)  Det var mer än jag hade hoppats på. Men mindre än vad jag vill ha:(.

Nu har jag iaf vart på banken och satt in mina skattepengar och växlat dollarna som jag får i dricks i vissa rum på jobbet.
Tänkte att jag skulle städa idag. Jag har skjutit upp det så länge nu så nu har jag inget val:( Men jag vet att det kommer att kännas bra ikväll när jag är klar. Ska börja tvätta klockan fem igen. I morgon också. I helgen händer det nog inte mycket. Hade velat vara på vallåkraträffen men det får vänta tills nästa år:) Måste ju jobba och tjäna pengar ju. Funderar på att gå på bio på fredag med min älskade:) Men vi får se vad som händer. Beror på hur trött jag är när jag har slutat:)

Nu ska jag gå och diska:(

Puss och kram

Massor med händelser, lite tid att skriva

Publicerad 2009-08-11 15:34:04 i Allmänt,

Det har hänt massor med kul på sistone. Men tyvärr har jag inte haft ork och tid att skriva så mycket.
Jag har jobbat ganska mycket och sen har jag gjort en massa annat.
Just nu längtar jag till på Fredag:) Får min första lön då!!!!
Fast egentligen vill jag ju ha min lönespec först. Nu har jag ju en egen att läsa istället för Håkans:) För enligt Carro är det ju bara Håkans lönespec som jag läser nu för tiden:P

Okar inte skriva om allt som vi har gjort men jag ska försöka bli bättre på att uppdatera nu iaf:)

Nu ska jag gå och klä på mig och börja städa lite smått:)

Puss 0ch kram

Om

Min profilbild

Josse

Jag är en glad tjej som bor i Karlstad tillsammans med min ganska nyblivna man och våra hundar Texas och Tia. Här får ni läsa om mitt liv, mina hundar och livet i allmänhet.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela