Josse - Mitt liv och mina tankar

Lite ändrade planer 😃

Publicerad 2015-03-05 19:04:58 i

Sista inlägget handlade om hur länge jag hade varit sockerfri. Jag var sockerfri i en månad faktiskt och det är jag stolt över. Jag hade ju tänkt att först sluta med socker och sen sluta röka. Men jag var tvungen att sluta röka tidigare. Livet förändras fort och tyvärr hade jag inte karaktären till att både sluta röka och hålla mig från sockret. Så jag koncentrerar mig på rökningen. 
Vi ska ha bebis i början av september. Jag har fortfarande svårt att tro på det själv men det är sant. Ni kanske tycker att det är lite tidigt att gå ut med det men jag vill skrika ut till hela världen att jag är gravid 😀😀😀


Så mina planer på nyttigare leverne och träning osv gick lite i stöpet. Givetvis försöker jag äta bra ändå men just nu har jag ingen energi till att träna. Och plus på det så är jag genomförkyld så just nu försöker jag bara klara av vardagen som den är. 

Nu ska jag åka och hämta min man i garaget och sen åka hem och myyyysa 😀😀

Om

Min profilbild

Josse

Jag är en glad tjej som bor i Karlstad tillsammans med min ganska nyblivna man och våra hundar Texas och Tia. Här får ni läsa om mitt liv, mina hundar och livet i allmänhet.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela