Josse - Mitt liv och mina tankar

Första dagen avklarad:)

Publicerad 2009-07-28 19:36:52 i Allmänt,

Nu är äntligen första dagen på jobbet avklarad:) Det var faktiskt inte så svårt som jag trodde och det  var ganska kul också. Har upplärning idag och i morgon och sen är jag uppskriven på jobb To,Fr,Lö och Må. Det känns faktiskt väldigt bra. Lite extra pengar skadar ju aldrig. Håkan blev så glad förut när jag pratade med honom och sa att jag hade fått mer jobb. Ska kolla om det finns mer jobb nästa vecka också. Får ju passa på nu när det fortfarande behövs folk ju. Till hösten, vintern och våren blir det nog ganska dåligt med jobb. Måste ju visa framfötterna nu när jag kan så kanske jag får lite mer jobb under hösten iaf.
Nu väntar jag på att Jessica ska höra av sig om vi skulle hitta på något snart. Börjar bli lite trött och få lite ont i huvudet så jag funderar på om jag ska gå och lägga mig och titta på film och inte göra något..

I morgon blir det nog filmkväll med Mikaela och Lucas:) Mycket trevligt:)

Nu ska jag gå och röka iaf. Sen får vi se vad jag hittar på:)

Puss och kram

Något bra och något dåligt.....

Publicerad 2009-07-27 12:39:00 i Allmänt,

Carro ringde igår när vi var på väg från skoghall och sa att Ina hade blivit påkörd. En timme tidigare eller nåt hade jag bestämt med Johanna att jag skulle passa Ina idag. Men det blev det inget med. Istället ska hon opereras idag. Inte det roligaste. Tänker på er Johanna, Daniel och speciellt Ina!!!!

I dag ringde min kusin och frågade om jag fortfarande ville ha jobb på scandic. Självklart vill jag ju det. Behöver verkligen något att öra nu när Håkan inte är hemma ju. Så jag tackade ja och börjar jobba i morgon klockan 8.30:)
Inen är gladare än jag:)

Hehe nu ska jag gå ner i tvättstugan och tvätta lite sen ska jag städa:)

Film ikväll med Jessica???

Puss och kram

Helg och sånt....

Publicerad 2009-07-27 00:22:38 i Allmänt,

Denna helgen har vart ganska lugn ändå. I fredags var jag på stan med Mikaela och Lucas. Det var sååå roligt. det var 2½ år sen vi träffades senast men det kändes som förra veckan. Vi kan prata om allt. Mycket trevligt. Det måste göras om.
Igår var jag och hHåkan funktionärer på Gamla flygfältet. 201m och drifting. Det var roligt ända tills det började regna. Sen var det inte så roligt för mina skor läckte in vatten och jag stod i en vattenpöl. Det blev nästan sjöar där vi stod:( Jag var helt sjöblöt när vi kom hem. Jag ville bara ta av mig alla blöta kläder och bädda ner mig, men då kommer Håkan på att vi ska åka ut till maxi och handla. Det var ju bara att dra på sig alla kläder igen och iväg. Sen var vi och spelade biljard en sväng och sen åkte vi hem och sov. Idag har vi vart på Bergvik en sväng och hem till Jessica. Sen åkte vi hem och lagade sju matlådor som Håkan ska ha med sig när han åker till Ransby i morgon. Kommer sakna honom myyyycket. Hur ska ja klara mig utan honom?? Nej jag bara skoja.. Det gör jag, Det har jag gjort förut:)

Måste bara säga att jag börjar få lite spatt på tangentbordet. Liiiiiiite trögt att trycka på vissa knappar så om det blir helt tokiga ord så är det för att ja har bråttom när jag skriver och inte ser att jag inte tryckt ordentlit på en knapp....

I morgon blir det städa, tvätta och kanske filmkväll med Jessica:) Sen kanske jag har något att berätta i morgon också, men det märks då:)

Nu ska jag gå och myyyyysa med min älskade:)

Puss och gonatt:)

Kommentarer

Publicerad 2009-07-22 15:48:41 i Allmänt,

Ni som läser får jättegärna lämna någon liten kommentar om ni vill. Skulle vara roligt och veta om det är någon som läser:)

Börjar bli lite trött:)

Publicerad 2009-07-22 15:47:26 i Allmänt,

Idag känns det som en bra dag. Vaknade vid tjugo över åtta i morse av att syrran ringde och skulle lämna Ina hos mig:) Då hade jag sovit kanske 2½ timme. Kunde inte somna inatt. Håkan låg tvärs över sängen och tog upp kanske 140 cm av 160 sängen vi har:( Men tillslut lyckades jag somna iaf. När jag vaknade så sken solen och det kändes som att det skulle bli en underbar dag. Vilket det faktiskt blev. Hade gjort upp med Becca att när Johanna hade släppt av Ina skulle jag hoppa in i duschen och sen ta mig en promenad ner till henne. Jag skulle ha ringt och väckt henne men Johanna hade inte med sig telefonen upp till mig så hon fick ringa och säga att jag hoppade in i duschen och sen var på väg. Becca, som trodde att jag skulle gå och lägga mig igen (den dumma ungen), gick och la sig och sov igen. Hon vaknade när jag hade gått hemifrån och ringde och frågade vart jag var. Hon blev nog ganska förvånad att jag redan var på väg hem till henne. Kom till haga och såg att vägen bort till hagahallen var avspärrad och att det stod en massa brandbilar och polisbilar. Jag tror att det hade brunnit i några lägenheter. Becca hoppade in i duschen och jag tog med Baily bort till hagahallen för att köpa cigg. Hörde när jag kom till tunneln att Ina satt och ylade efter mig. Såååå söt:)
När Becca var klar gick vi ner till banken och fixade lite saker. Sen gick vi och tog en kaffe.
Väntar nu på att Becca ska komma hem och så ska vi färga håret på varandra:) Roligt att göra något för mig iaf.
Har precis vart ut och lämnat Ina till johanna igen. Så nu är det bara jag och Baily hemma. Han går runt och gnäller lite. Tror att han är lite uttråkad. 

Längtar tills på Fredag. Åka och handla och bara mysa med Håkan när han har slutat jobbat:)
Lördag blir det nog flygfältet. 201 m och drifting. :)

Hoppas att Mikaela kan komma in till stan på Fredag och ta en fika med mig. Hoppas att lucas blir frisk:)

Nu börjar de två timmars sömn jag fick inatt kännas. kanske skulle titta på en film eller nåt:) Jag somnar ju garanterat men idag har jag åstadkommit något så jag kan somna med gott samvete. Ska försöka hålla mig vaken till ikväll så jag somnar lite tidigare.

BTW. Får nog internet hemma på Fredag så då kan jag ju blogga lite oftare:)

Hopp och hej alla glada:)

Gamla vänner och nya tider

Publicerad 2009-07-15 22:36:43 i Allmänt,

Chattar med min gamla bästa kompis. Det är mycket längesen vi pratade. Har inte pratat med varandra sen min 18-års dag, typ 2 ½ år sen alltså. Har länge funderat på att ta kontakt med henne men jag har inte vågat. Vår vänskap slutade inte på det bästa sättet. Men nu har vi bestämt att ta en fika någon dag och prata ordentligt.
Det kommer att bli mycket trevligt:) Saknar tiden med vår vänskap.

I lördags kom en annan gammal kompis hit också. Det kändes lite konstigt. Men det var faktiskt kul att träffa henne igen. Det verkar som att hon har skärpt till sig ordentligt. Hon hade tagit körkort och skaffat sig jobb. Mycket bra gjort:)

Träffade min eveline i måndags och i morse. Hon är underbar:) Hoppas att hon kommer till stan igen till helgen så man får umgås med henne lite till:)

Mamma har åkt på semester också. Hon är skyldig oss pengar som aldrig verkar komma. Hon ljög för oss i måndags och sa att hon hade satt in dom. jag pratade senare på kvällen med hennes pojkvän som sa att hon hade vart till banken en gång under dagen och då var den stängd. Börjar bli ganska förbannad. Igår sa hon att hon hade satt in dom men de finns inga pengar på mitt konto än. Jag bad henne faktiskt att dra åt helvete. haha...

Men nu ska jag strax gå ut och röka och sen åka hem och lägga min pojkvän:)

Puss och kram

Om

Min profilbild

Josse

Jag är en glad tjej som bor i Karlstad tillsammans med min ganska nyblivna man och våra hundar Texas och Tia. Här får ni läsa om mitt liv, mina hundar och livet i allmänhet.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela