Josse - Mitt liv och mina tankar

Fredag....

Publicerad 2012-11-24 02:49:17 i Allmänt,

Dagen började bra med att jag och Alex åkte och handlade. Har varit och köpt ny julgran och även en ny tröja. Fick även med lite nya tomtar hem. Älskar julen!
Vid kvart i fem lämnade jag av Alex hos henne och hämtade upp carro hemma. Sedan åkte vi ner för att hämta Becca hemma hos henne också. På vägen dit lyckas jag skrapa ena fälgen på bilen, vilket gjorde att jag tappade humöret totalt. Kan itne fatta att folk i denna staden inte kan köra bil. De måste tro att de kör stora pansarvagnar som de inte tar sig fram med. Mötte en bil på en gata som är väldigt smal, vilket gjorde att jag var tvungen att backa bak för att bilen tyckte att den inte tog sig förbi. Bara det att när ja backar så missar jag en trottoarkant som är ganska hög, och självklart lyckas jag skrapa fälgen mot den. Som tur är blev det inte något jättemärke på den. Men jag tappade humöret ganska så rejält där kan jag ju säga. 
Efter denna lilla incident så åker vi till shell för att handla lite. Och självklart när jag ska åka därifrån kliver polisen ut framför mig. Då tappade jag humöret ytterligare lite till. Kör fram till polisen och öppnar dörren för att fråga vad han vill. (Fönstret vill jag inte köra ner, då det krånglar lite). Polisens svar tillbaka blir: Din bil låter lite mycket. Så jag tänkte kolla den lite. 
Talar om för polisen att det inte är min bil. Han frågar vems det är och jag säger då att den Håkans. Då frågar han om det är min pappa (för att tillägga så är det andra gången jag får höra att håkan skulle kunna vara min far). Becca och Carro, som är med i bilen, säger att Håkan är min sambo. Han gör en flygande besiktning på bilen och kommer fram till att det saknas en ljuddämpare enligt honom. Och även att ett positionsljus är trasigt. Jag är fortfarande ganska otrevlig mot honom när jag säger att jag går in och köper en ny lampa direkt om det ska vara så. Självklart skriver han upp detta i protokollet ändå. Han pekar ut vart det (enligt honom) ska sitta en till ljuddämpare. Detta gör han för mig, pappa och David. Pappa och David kom förbi då Håkan inte gick att få tag på då han har varit i sysslebäck hela dagen och varit utan mottagning. 
 
Tyckte att allt var lite skumt med honom och besiktningen. Både jag och Becca ifrågasatte honom om han hade sådan utbildning att han får utfärda regbesiktningar. Han pekar då på något märke på bröstet och säger att det ska visa att han får det. Han sa även att jag skulle bli på lite bättre humör för att jag slapp böter. Så här efteråt har jag ingen aning om varför jag skulle få böter. Han hade knappt tittat på bilen innan han sa att jag skulle slippa böter. Istället fick jag med mig en regbesiktning hem. 
 
När Håkan kom hem så förklarade jag för honom vart jag trodde det var polisen menade att det saknades en ljuddämpare. Håkans svar blir då att där ska det verkligen inte sitta en dämpare. Den brinner upp man man sätter en där. Det finns plats för en katalysator där. Men bilen är reggad i Italien utan, så då behöver den inte ha det här i sverige heller. Vi kollade även igenom protokollet och insåg att de punkter han skrivit upp inte finns med på förklaringen på baksidan. Det är helt fel punkter. 
 
Och plus på allt detta så gjorde polisen att vi inte hann med allt vi skulle göra. Så det gjorde mig ännu mer irriterad. Tror inte att han trodde att det stoppet skulle ta nästan en timme. Hahaha!
 
Måste säga att jag är glad att det inte var jag som ringde Håkan och sa att vi fått regbesiktning på bilen. 
 
Nu ska jag sova en stund innan det är dags att gå upp igen:)
 
Natti

Livet...

Publicerad 2012-11-20 23:37:16 i Allmänt,

Har senaste tiden haft mycket tid att tänka. har insett att saker och ting inte allti blir som man vill tyvärr. Det har varit mycket ett tag, därav inte mycket uppdateringar. Men förhoppningsvis löser det sig snart. Det värsta är väntan på svaren. Men det dröjer förhoppningsvis inte länge.

Snö!

Publicerad 2012-11-08 14:52:00 i Allmänt,

Det vräker ner snö utanör fönstren och ingen är lyckligare än jag:) Ska alldeles strax ta tag i städningen och greja här hemma. Ville bara kika in och skriva att jag älskar snööööö:D:D:D

Om

Min profilbild

Josse

Jag är en glad tjej som bor i Karlstad tillsammans med min ganska nyblivna man och våra hundar Texas och Tia. Här får ni läsa om mitt liv, mina hundar och livet i allmänhet.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela