Josse - Mitt liv och mina tankar

Önskar!

Publicerad 2012-10-30 18:36:15 i

Just nu önskar jag att saker och ting var annorlunda. Inser någonstans att saker och ting kommer inte att bli som jag vill. Det är för mycket som ska till innan dess och då kan det vara försent. Vad det handlar om tänker jag inte skriva tyvärr. Men eftersom det är min blogg så behöver jag inte det heller.
Min önskan har blivit lite större nu för att jag insett att det kan snart vara försent. Även om det inte är optimal tidpunkt just nu så känner jag hellre nu är aldrig.

Grattis på tre-årsdag!!

Publicerad 2012-10-28 14:59:48 i



Grattis på tre-årsdagen älskade vovve<3 Känns som det var igår vi var och hämtade dig. Du var då ca 3 månader. Tiden går otroligt fort måste jag ju säga. Och jag ångrar absolut inte att vi åkte för att kolla på valpar och valde att ta med dig hem. Oavsett hur mycket jag gnäller och skäller på dig så är du min och jag älskar dig otroligt mycket<3

Det snöar!!!!

Publicerad 2012-10-25 17:57:13 i

Äntligen så kom snön till Karlstad också:-D Älskar snö, vinter, jul, advent, nyår. Allt som har med vintern och göra alltså:-) åh vad jag blev glad nu:-)

Ytterligare en dag...

Publicerad 2012-10-24 23:33:13 i

Så har ytterligare en dag passerat. Tiden går fantastiskt fort måste jag säga.
Har inte gjort så otroligt mycket idag, men ändå har jag det.
Var in till stan i förmiddags för ett möte. Sen hem och greja lite innan jag fick besök. Efter besöket gått så har det varit en lugn och skön dag. Becca kom hit och fikade lite medan jag och Carro höll på i tvättstugan.

Så med andra ord en mycket lugn dag:-)

I morgon ska jag och klippa mig och sen kika efter present till lilla kusinen som fyller hela fyra år nästa vecka. Ska även försöka hitta lite presenter till min lilla älskling, Texas. Han och Atos fyller hela tre år på söndag:-) Tiden bara rinner iväg känns det som. Känns som det var igår vi var och hämtade dem.

Nu ska jag strax gå och lägga mig

Natti:-D

Tråkigt!

Publicerad 2012-10-23 23:44:58 i

Haft en riktigt slapp dc idag. Sovit mycket och sen kom Becca på kaffe och även David tittade förbi en sväng. Sen åkte vi ut till Coop för att panta och Becca skulle handla lite.
Har även hunnit gå igenom en massa papper och slängt. Nu ska jag ta hand om disken och sen får det bli sängen.
I morgon blir det en tur in till stan på förmiddagen och på eftermiddagen får jag besök.

Natti på er alla!

Livet fortsätter!

Publicerad 2012-10-23 00:29:45 i

Saker och ting börjar på allvar återgå till det normala. Har jobbat kväll för första gången på några veckor och det kändes faktiskt riktigt bra. Har saknat det otroligt mycket och jag har inte haft tid att tänka. Så otroligt skönt faktiskt. Nu väntar jag på att de ska ringa in mig igen:-)

Annars så har helgen varit lugn, som jag skrev i tidigare inlägg.
Igår åkte vi ut till kilene och gick 5km. Och jag tyckte att det var en jättebra idé att ta på mig de nya skorna. Efter en km tyckte inte ena min fot det. Har ett stooort skavsår där nu. Så jag har gått runt i Håkans tofflor idag för att jag fick inte på mig mina egna skor. För allas information så har jag stooora fötter. Hoppas att skavsåren försvinner ganska snart så det kan bli en tur ut i spåret i veckan igen:-)

Nu ska jag smörja in Texas op-sår och sen gå och lägga mig:-)
Natti

Lördag:-)

Publicerad 2012-10-21 01:47:36 i

Då var lördagen förbi och helgen snart slut igen. Tycker att tiden går väldigt fort. Men det gör mig inte så mycket för det betyder att det snart är jul! Jag älskar julen med allt mys runt omkring. Själva julafton kan kvitta känns det som, men advent och förhoppningsvis snön längtar jag till.

Har haft en mycket lugn helg hittills. Igår myste jag och Håkan med film, pizza och godis. Det var evigheter sen vi gjorde något sånt faktiskt. Vi brukar inte mysa ihop själva. Men när vi väl gör det så är det verkligen myyys:-)
Idag har vi varit på Bergvik och kikat en sväng sen åkte Håkan till Charlottenberg för att gratta en kompis som fyllt 25. Jag var också medbjuden men jag hade ingen större lust till fulla människor idag. Har blivit väldigt hemmakär på sistone, vilket jag kan tycka är lite konstigt. Men det tryggaste stället för mig just nu är just hemma.
Har myst med Texas nästan hela kvällen. Vi tog oss en sväng ner till Shell och drack kaffe med Becca och sen tog vi oss en gemensam promenad. Jag vill fortfarande helst inte gå själv på kvällarna med hunden. Så när ingen av mina sambos är hemma så får man åka och ta med lillasyster ut på promenad:-)

I morgon tror jag faktiskt att det får bli en tur till kilene om det är uppehåll. Var längesen vi var där nu och jag saknar promenaderna faktiskt.

Nu ska jag hoppa ner i sängen och vänta på att min älskling ska komma hem:-)

Natti

Tänker för mycket!

Publicerad 2012-10-19 18:14:47 i

Har kommit underfund med att jag tänker för mycket. Och i slutändan blir det inget bra. Har de senaste två veckorna inte mått så där superbra, vilket det finns anledningar till som jag inte tänker skriva här. De som känner mig bäst vet varför och det är det som spelar roll. Önskar att saker kunde vara annorlunda men saker är som det är nu. Och tyvärr finns det inte så mycket jag kan göra. Tyvärr så har jag börjat tvivla på mig själv och det gör ju saken inte bättre.

Längtar tills allt kan gå tillbaka till det normala och rädslan försvinner. Kommer nog att dröja ett tag innan det händer. Men jag intalar mig själv att det kommer att hända så småningom.
Jag saknar att jobba och försöker att hålla mig sysselsatt fram tills att jag får ett samtal från jobbet. Hoppas verkligen att det inte dröjer allt för länge bara.

I helgen så är Carro borta så jag tänkte jag skulle ta itu med hallen. Längtar tills mitt hem är klart! Kan tyvärr inte börja måla förrän nästa vecka tidigast då jag ångrat mig i mitt färgval och måste köpa ny färg.

Nu ska jag ta itu med disken och mitt kök som ser ut som ett bombnedslag just nu.

Ha en trevlig kväll:-D

Bullbak:-)

Publicerad 2012-10-17 22:15:32 i



Blev lite över 100 stycken bullar:-) Så nu kan här fikas i massor! Hehe:-D

Bullbak och matlagning

Publicerad 2012-10-17 20:27:06 i

Håller på att baka massor av bullar och ska strax börja med maten också. I min familj är vi ganska så sega med matlagningen så det blir nästan alltid mat ganska sent. Idag är det biffar och potatis som står på menyn:-D Igår provade jag några nya kakrecept, men det blev enligt mig inte goda kakor. Men alla andra verkade gilla dem. Så förmodligen är det bara mig som det är fel på.

Ska se om jag kommer ihåg att lägga upp nån bild på alla bullar sen:-)

veterinärbesöket avklarat

Publicerad 2012-10-16 12:10:09 i

Så! Nu är vi äntligen hemma igen efter en tur till veterinären. Såret såg faktiskt mycket bättre ut. Det var mest bara huden som var irriterad nu. Så vi fick ett recept på en salva som vi ska smörja in med i en vecka. Känns otroligt bra faktiskt. Nu kanske oron över det kan lägga sig också.

Nu ska jag återgå till att titta på tv och värma mig lite:-D

veterinären

Publicerad 2012-10-16 09:07:02 i

Idag blir det en tur till veterinären med Texas. Kastrerade honom för snart tre veckor sedan men såret har inte läkt som det skulle. I början var det jättefint och hade typ läkt helt. sen hände det lite grejer här hemma vilket gjorde att vi hamnade i e kB ganska stressad situation och jag hade inte riktigt koll på honom. så han har antagligen varit och slickat på såret när vi inte sett. Riktigt tråkigt för min lilla grabb:-(

Det har äntligen kommit en blogg.se app till Android så nu kanske jag kommer uppdatera lite mer:-D woohoo:-)

Nu ska jag göra mig i ordning och invänta Becca:-)

Om

Min profilbild

Josse

Jag är en glad tjej som bor i Karlstad tillsammans med min ganska nyblivna man och våra hundar Texas och Tia. Här får ni läsa om mitt liv, mina hundar och livet i allmänhet.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela