Josse - Mitt liv och mina tankar

Snart så:-)

Publicerad 2014-10-11 16:40:07 i

Äntligen är sista praktiken avklarad och jag fick jättebra betyg:-) Så bra att jag i morgon gör min första dag som vikarie faktiskt. Känns underbart skönt att jag har hamnat på ett ställe där jag trivs och det verkar som att jag är ganska omtyckt faktiskt. Yeaaayyy :-) 

skräll...

Publicerad 2014-10-10 11:01:00 i Allmänt,

Oj vilken skräll att jag inte uppdaterat på ett tag. Min blogg har krånglat lite och det har gjort att jag inte tagit mig in. Men nu är det fixat. Läste igenom det sista inlägget och ska jag vara ärlig kommer jag inte alls ihåg vad det handlade om :-S Haha!
Det har hänt mycket under sommaren som jag inte tänker skriva om här men jag kan säga att man börjar tänka om en hel del. 
Annars har sommaren mest bestått av båtåkande och slappande. Nu är jag pigg och utvilad för en sista termin innan jag är färdig usk. Just nu är vi ute på praktik och jag är på avd 9 på csk. Och jag kan säga att jag har tänkt om ganska mycket när det gäller vad jag vill jobba med. Kommer nog aldrig gå tillbaka till hemtjänsten efter denna praktiken iaf. Trivs verkligen jättebra på sjukhuset kan jag säga. 
 
Nu ska jag slänga i ordning en matlåda och sen är det dags för nästsista dagen på praktiken innan det är dags för skolan igen:-) 

Om

Min profilbild

Josse

Jag är en glad tjej som bor i Karlstad tillsammans med min ganska nyblivna man och våra hundar Texas och Tia. Här får ni läsa om mitt liv, mina hundar och livet i allmänhet.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela