Josse - Mitt liv och mina tankar

Läääänge sen nu.....

Publicerad 2010-03-10 00:51:27 i Allmänt,

Nu är de ett tag sen jag skrev. Har hänt en del men inte jättemycket.

Den 7 februari var vi och hämtade Texas. Han är en jätte go blandrasvalp som nu hunnit bli 4½ månad. Det är rottweiler, labrador, jämthund och bordercollie. Helt underbar är han. Han är nästan precis som jag. Trött, seg och sover mycket. :) Ska lägga upp bilder inom kort.

Det har även hänt en del andra saker och de är en del på gång också men jag vill inte berätta något innan jag vet säkert att de blir något. Det är iallafall saker från listan:)

Har fått lämp igen. Tog ett tag innan jag ansökte nytt men nu är de gjort så nu får jag faktiskt vistas ute på gatorna bakom ratten. Hoppas att jag inom kort inte behöver någon som sitter brevid bara:) Längtar otroligt mycket tills den dagen faktiskt. Så jag slipper vara bunden till håkan eller buss så fort jag vill hitta på något. Jag kan nog med säkerhet säga att Håkan längtar nog också till den dagen jag får körkort. Han är ganska trött på att behöva följa med så fort jag vill åt något håll längre bort.

Får se när nästa uppdatering kommer. Är lite dålig på att uppdatera.

Nu blir de nog snart natten för mig. Ska upp i morgon och gå ut på promenad med min bebis:)

Godnatt och sånt då

Om

Min profilbild

Josse

Jag är en glad tjej som bor i Karlstad tillsammans med min ganska nyblivna man och våra hundar Texas och Tia. Här får ni läsa om mitt liv, mina hundar och livet i allmänhet.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela